Sandnes Ulf

Berntsen: – Fem minutter som ødela alt

Det ble 3-2-tap for Sandnes Ulf borte mot KFUM Oslo.

Sandnes Ulf hadde muligheten å komme tilbake på andreplassen i OBOS-ligaen, som gir opprykk. KFUM var det første hinderet, men det ville seg ikke for de lyseblå på Ekeberg. Etter hvilen sendte nykommeren Markus Myre Aanesland de lyseblå i ledelsen, men tre raske scoringer fra KFUM etter timen spilt ga et dårlig utgangspunkt for Bjarne Berntsens menn.

De fem minuttene som ga KFUM tre mål er det Ulf-trener Bjarne Berntsens trekker fram etter kampen.

– Det var fem minutter som ødela alt. Vi spilte godt i 75 til 80 minutter og skapte masse sjanser, men det hjelper ikke. Vi var helt elendige til å forsvare oss individuelt, sier Berntsen til RA.

Berntsen mener de ikke ødela tabellsituasjonen

På overtid scoret Torbjørn Lysaker Heggem, men reduseringen til 3–2 ble ikke annet enn et trøstemål for Sandnes Ulf.

– Målet på slutten gir vel selvtillit videre, selv om det bare blir et trøstemål?

– Ja, for vi viser at vi er et godt lag som står på til det er slutt. Heldigvis ødelegger vi ikke noe med tabellsituasjonen, men vi kunne hatt det bedre. Nå kommer vi ut av en rekke kamper med gode resultater, sier Berntsen.

Sandnes Ulf beholder nemlig tredjeplassen i OBOS-ligaen, kun to poeng bak Ranheim på plassen foran. Serieleder Brann har for lengst sikret en solid luke nedover, slik at det i realiteten kun er en kamp om andreplassen.