Sandnes Ulf

Ekeland tilbake: – Forferdelig å se på

Jostein Ekeland var tilbake fra skade, men det ble ikke en ny opphenting da Sandens Ulf tapte 2-1 borte mot Åsane.

To mål mot i første omgang var det Sandnes Ulfs keeper Sander Lønning måtte håndtere borte mot Åsane. Kaptein Jostein Ekeland var tilbake for de lyseblå etter én måned på sidelinjen, og reduserte for Sandnes Ulf med litt under en halvtime igjen av kampen etter å ha blitt spilt nydelig opp av Sander Ringberg.

– Det var kjekt å komme tilbake med en scoring. Jeg kommer som regel til sjanser, så det er godt når det sitter, sier Jostein Ekeland til RA.

Han var tilbake fra skade og spilte sin første kamp siden 29. mai. Det mener han gjorde godt.

– Det er forferdelig å se på. Jeg ønsker jo alltid å spille, sier Ulf-kapteinen.

Sandnes Ulf klarte likevel ikke å komme tilbake i kampen. Dermed ble det første serietap siden hjemmekampen mot Mjøndalen 23. mai.

– Vi tapte egentlig kampen på en dårlig førsteomgang. Vi blir preget når vi slipper inn mål først, så fikk de en til i hansken, sier Ekeland.

Tross tapet ligger Sandnes Ulf fortsatt på kvalifiseringsplass, mens Åsane har klatret opp til 11. plass.

Allerede torsdag er det ny kamp for Bjarne Berntsens menn. Da venter Rosenborg i cupen.

Kampen byr både på en revansjmulighet, og en anledning for å skape en cupbombe på Øster Hus Arena.

– Det er perfekt. Slike kamper drømmer vi om å spille, og samtidig er det en forsmak på det vi ønsker neste år, sier Ekeland.

Ambisjonen til kapteinen er naturligvis å lede lagkameratene til opprykk. Dersom det blir seier mot Rosenborg torsdag vil uansett 2023-sesongen starte i mars. Cupens fjerde runde spilles, som i 2022, i mars.

Mer fra Dagsavisen