Sandnes Ulf

Ulf fikk kun med seg ett poeng

Sandnes Ulf måtte nøye seg med utavgjort borte mot Strømmen i OBOS-ligaen lørdag.

Strømmen har ikke vunnet på 14 kamper.

Erlend Hustad ga Sandnes Ulf ledelsen etter 25 minutters spill. Sandnes Ulf-angriperen står med åtte mål i år. Strømmen utlignet til 1-1 da Tega George satte ballen i mål sju minutter senere. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1 etter første omgang.

Delte poengene

Sandnes Ulf tok føringen på nytt da Horenus Tadesse satte inn 2-1 noen minutter ut i andreomgangen, men Sander Birkeland utlignet da han satte inn 2-2. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 2-2.