Sandnes Ulf

Ferdig i lyseblått: – Jeg gleder meg til kampen mot Sandnes Ulf

Spilleren forlater Øster Hus Arena, og vender hjem igjen til Øslandet.

Sandnes — Johannes Hummelvold-Nunez (24) er klar for KFUM Oslo, det bekrefter Sandnes Ulf på sin nettside.

Hummelvold-Nunez kom til Sandnes foran 2020-sesongen. Fram til han flyttet vestover, hadde han hatt hele sin karriere i Oslo-fotballen. Klubben han kom til Sandnes Ulf fra, var Skeid.

Nå ser han fram til å få en ny start, i en ny klubb. Han presiserer at han ikke har en vondt ord å si om Sandnes Ulf. Overgangen kom ifølge han selv som et resultat av en tredelt kombinasjon.

– En av tingene var at jeg ikke fikk så mye spilletid som jeg hadde ønsket En annen ting var at vi endte opp med å spille i en 3-5-2-formasjon. I den formasjonen er det ingen roller som passer meg, kanskje med unntak av spiss. Den plassen var opptatt, og det er helt greit. I tillegg fikk jeg etter hvert mer og mer hjemlengsel, sier Hummelvold-Nunez til RA.

Etter det han selv kaller en familietragedie, vurderte han sterkt å flytte tilbake Oslo for å være nærmere familien, allerede før denne sesongen. Grunnen til at han kom tilbake, til Øster Hus Arena, var at han ikke ville bli sett på som en flopp.

Nå har lysten til å flytte østover igjen kommet snikende. Han ytret ønsket om østlands-returen til Ulfs daglige leder, Tom Rune Espedal, etter at han ikke fikk spilletid mot Aalesund, 5. juli. Derfra gikk ting fort, og i helgen var han på besøk hos Oslo-laget, i forbindelse med cupkampen Frigg – KFUM Oslo. På visitten skrev han også under kontrakten som strekker seg ut 2023-sesongen.

Fire mål i lyseblått

Oslo-gutten spilte totalt 33 kamper for de lyseblå, og scoret fire mål. Han mener tallene lyver litt.

– Jeg har ikke spilt 33 fulle kamper. Om jeg kommer inn og spiller to overtidsminutter, telles det som en kamp. Jeg har ikke tallene helt i hode, men antall målpoeng per minutt, høres nok ikke like galt ut som fire mål på 33 kamper, sier KFUM-spilleren.

Hjemmedebut mot Sandnes Ulf

Neste stopp er altså Ulfs divisjonskollega, KFUM Oslo. Ekeberg-klubbens neste hjemmekamp, spilles 23. august. Da er det 24-åringens tidligere lagkamerater, fra Sandnes, som kommer på Besøk.

– Jeg har sett litt på terminlisten, og la fort merke til den kampen ja. Jeg har ingen jeg skal hevne meg på i klubben, men det blir morsomt å spille mot folk jeg har vært så mye med de siste årene. Det har vært litt spesielt i det siste, å vite at om et par uker spiller jeg sannsynligvis mot guttene jeg har trent så mye med, erkjenner han.

Roser Aslak Falch

Noen av spillerne han har mye positivt å si om, og som han ser litt ekstra fram til å møte igjen, er Christian Landu-Landu, Jostein Ekeland og Maxwell Effiom. I tillegg til mannen han beskriver som Obos-ligaens utvilsomt beste kaptein, Aslak Falch.

– Han er en fantastisk fyr, og den perfekte kaptein. Han alene, har skyld i de fleste poengene Ulf har tatt i år, slår Oslo-gutten fast.

Mer fra Dagsavisen