Sandnes Ulf

Endelig vant Sandnes Ulf igjen

De lyseblå gikk seirende ut av lokaloppgjøret.

Bryne — På et solfylt Bryne stadion, møttes Sandnes Ulf og Bryne onsdag kveld. 1174 tilskuere fikk se de lyseblå ta ledelsen, etter at hjemmelaget hadde styrt det meste i 37 minutter. Jostein Ekeland banket inn målet fra kort hold, etter Bryne-rot i egen sekstenmeter. Hjemmelaget overtok initiativet igjen de siste minuttene av omgangen, men Ulfs keeper Aslak Falch holdt buret rent, og sørget for at ledelsen sto til pause.

Også i den andre omgangen presset hjemmelaget på, men et kynisk bortelag holdt buret rent og vant. Etter seks strake kamper uten seier var keeper, Falch, veldig fornøyd med kampen. Han sto over treningen dagen før kamp, grunnet skade.

– Jeg har slitt litt med en stram hamstring, så det var bedre at Espen Hammer Berger tok utsparkene mot slutten, sier Falch til RA.

– Du lå nede en del i den andre omgangen. Hadde du vondt?

– Tja, det var nok en kombinasjon av det, og at vi må være litt kyniske nå, sier keeperen og smiler.

Fredrik Pålerud skadet

En Ulf-spiller som definitivt hadde vondt etter 15 minutter, var Fredrik Pålerud. Høyrebacken ble liggende med vondt i ankelen etter et sammenstøt med en Bryne-spiller. Jørgen Øverås Olsen erstattet Pålerud da han måtte ut for å få behandling.

– Det ble veldig hovent med en gang. Vi skal ta et røntgenbilde nå, men jeg tror ikke det er noe brudd. Det er likevel litt for tidlig å finne ut hvor lang tid det kommer til å ta før jeg er 100 prosent tilbake, sier en bandasjert Pålerud etter kampen.

Bojan Zajics første seier

Etter at Ekeland scoret, satte de lyseblå på banen kursen rett mot den midlertidige hovedtreneren, Bojan Zajic. Treneren som kan ha ledet Ulf for siste gang, satte stor pris på gesten.

– Det betyr mye både for Jostein, meg og alle de andre i klubben. Det var et fint øyeblikk, sier serberen.

Treneren sier han var fylt av lettelse og glede etter kampen. Frustrasjonen var stor etter tapet for HamKam i helgen, noe som gjorde denne kampen ende bedre. Han beskriver denne kampen som tilnærmet perfekt, selv om han innrømmer at de hadde flaks i noen situasjoner.

– Vi gjennomfører en godt lagt kampplan. Vi var godt forberedt, og kunne satt vårt andre mål tidlig i andreomgangen. I tillegg har vi har en veldig god keeper, erkjenner Zajic.

---

Kampfakta

Bryne - Sandnes Ulf 0–1 (0–1)

OBOS-ligaen, 13. serierunde

Bryne stadion, 1174 tilskuere

Mål: 0–1 Jostein Ekeland (37)

Dommer: Daniel Higraff, Randaberg IL

Gult kort: Christian Landu-Landu, Sandnes Ulf

Sjanser: 6–4

---





Mer fra Dagsavisen