Sandnes Ulf

Flere trenere har tatt kontakt med Sandnes Ulf

Mandag møtes Sandnes Ulfs sportslige utvalg, for å diskutere hvem som blir klubbens nye hovedtrener.

Sandnes — Onsdag ble det klart at Sandnes Ulf og Steffen Landro skiller lag. Strilen styrte de lyseblå i nesten halvannen sesong. Etter sisteplass på tabellen og 4-0-tap mot Ranheim, var det slutt. Bojan Zajic, som var Landros assistent, har nå det midlertidige hovedansvaret for laget.

Styreleder i klubben, Terje Hopen, sier utvalget nå skal bli enige om hva de ønsker å prioritere. Han sier det blir viktig å treffe med trenersigneringen. I mellomtiden er han ikke bekymret, da han mener Zajic har gjør en god jobb. Nå handler det om å finne en både kort- og langsiktig løsning.

– Det er viktig at vi tar oss tid nå. Om det tar en uke, eller lengre tid, får vi se. Vi har et mål om å sakte, men sikkert bli bedre, samtidig står vi i en situasjon vi må komme oss ut av. Helst skal vi gjøre det litt raskt, sier Hopen til RA.

Luksusproblem

Allerede før møtet på mandag, har flere jobbsøkere tatt kontakt. Trenere med erfaring fra Obos-ligaen, samt nivåene over og under, ønsker seg jobben. Både norske og utenlandske trenere skal ha ringt til Øster Hus Arena, i håp om å kunne overta de lyseblå.

– Det er veldig moro at folk tar kontakt. Det viser at vi er en attraktiv klubb, som mange ser et stort potensial i, slår styrelederen fast.

Både rutinerte, og mer ubeskrevne trenerblad skal ha oppsøkt klubben. Det kan se ut til at klubben som for under en uke siden sto uten navn på blokken, nå får et luksusproblem med å velge hvilken kandidat de skal gi tilliten.

Bojan Zajic ønsker også jobben

Etter Landros avgang, tok klubbens tidligere spiller og assistenttrener, serbiske Bojan Zajic, over ansvaret. Dagen etter at nyheten ble kjent, svarte den midlertidige hovedtreneren følgende på spørsmål om han ønsket seg jobben permanent.

– Selvsagt. Jeg har vært mange år i Sandnes, og jeg tror det er ambisjonen min. Jeg har ikke så mye erfaring som trener, men har vært assistent. Det kan være vanskelig, men jeg har ingenting å tape. Så får vi se hva klubben sier, men nå jobber jeg sammen med teamet, sa Zajic til RA.

Serberens første kamp som hovedtrener endte med tap hjemme på Øster Hus Arena. Serielederen HamKam slo Ulf lørdag. Christian Tamba Landu-Landu scoret hjemmelagets eneste mål, gjestene scoret to.

Mer fra Dagsavisen