Sandnes Ulf

Espedal avviser Landro-sparking

Sandnes Ulfs daglige leder, Tom Rune Espedal, velger å bruke all energi på Ranheim-kampen.

Sandnes — Det har vært hardt vær rundt Sandnes Ulf og trener Steffen Landro etter fredagens bortetap mot Grorud. Mandag spilte de lyseblå uavgjort mot Aalesund, og tirsdag kveld skrev Stavanger Aftenblad at Steffen Landro kan bli avskjediget i klubben.

Sandnes Ulfs målsetting før sesongen var opprykk, men etter ti kamper står laget med ti poeng.

– Stemmer det at Steffen Landro er nær å få sparken?

– Jeg ser at noen medier spekulerer i det, men jeg kjenner meg ikke igjen i konklusjonene. Tvert imot jobber vi med å snu en vanskelig situasjon. Det jeg sier er at vi må erkjenne hvor vi er, så må vi sette en ny retning og nye mål framover. Steffen Landro er trener i Sandnes Ulf, ingen har sagt noe annet i vår klubb, sier Tom Rune Espedal til RA.

For de lyseblå er det et vanskelig kampprogram i tiden fram mot sommerpausen. Mandag venter Ranheim på bortebane, før HamKam hjemme på Øster Hus Arena (17/7) og Bryne på bortebane (21/7).

Energien til Espedal går ikke til trenerspørsmålet.

– Alt vi jobber med nå er neste kamp mot Ranheim, slår han fast.

Mandagens motstander ligger på direkte nedrykk, med like mange poeng som Sandnes Ulf. Det tidligere eliteserielaget fra Trøndelag ansatte onsdag portugiseren Hugo Pereira som ny trener.

Det er ennå tidlig i sesongen, og derfor kun fire poeng opp til Raufoss på den første opprykkskvalikplassen (6. plass) for Ulf. Til Jerv, som er på andreplass og direkte opprykk, er det ti poeng.

Mer fra Dagsavisen