Sandnes Ulf

Landro varsler endringer etter tapet

Grorud slo Sandnes Ulf 1-0 fredag.

Sandnes — En straffescoring var det som skilte lagene på resultattavlen da Sandnes Ulf gikk på sitt andre strake tap mot det antatte bunnlaget Grorud.

– Det var likt som de andre kampene. Vi får motstanderen til å skape lite, og skaper mye selv. Vi var det beste laget, og endte opp med å tape, sier Sandnes Ulf-trener Steffen Landro til RA.

For andre kampen på rad gikk Sandnes Ulf av uten scoring.

– Hva er det som gjør at dere ikke scorer?

– Nå er det psykisk tror jeg. Det er mentalt, svarer treneren.

– Hva gjør dere for å fikse det?

– Det er å stå på, trene mer og gjøre oss fortjent til mer flaks, sier Landro.

Ulf må gjøre endringer

Han føler ikke det var noe spesielt annerledes i oppkjøringen til kampen, i forhold til de forrige bortekampene. De brukte Sandnes Ulf til å snu en svak bortestatistikk. Mot Stjørdals-Blink kom den første borteseieren på litt under ett år, mens det ble uavgjort mot topplaget Åsane.

Allerede mandag venter Aalesund på Øster Hus Arena.

– Kampen på mandag kommer fort nå. Vil det bli endringer?

– Vi må gjøre noen endringer, men ikke store. Vi er solide i mange av spillets faser. Vi må bli hakket bedre til å bikke det vår vei, sier Landro.

Fire bak

Til kampen mot Grorud var det fire bak, mot tre som er vanlig i Landros 3-5-2 eller 5-3-2. Det har han en forklaring på.

– Vi har egentlig spilt med en firer bak de siste kampene også, det er en skeiv femmer med en vingback høyere. Det er for å sette ut Grorud i det høye presset vårt. Vi har bra tak på dem, og gir lite tid med ball. Det holdt ikke til seier.

– Var det typisk at det var en straffe som avgjorde kampen?

– Ja, det kan du jo kanskje si. Vi hadde ikke en redning i vanlig spill som jeg vet, utenom et langskudd, sier strilen.

---

Kampfakta

OBOS-ligaen, fotball.

Grorud – Sandnes Ulf 1–0 (1–0)

360 tilskuere.

Mål: 1–0 Oscar Aga (str. 19).

Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal.

Gult kort: Hassan Yusuf, Mats Viken, Grorud, Erlend Hustad, Espen Berger, Sandnes Ulf.

Lagene:

Grorud (4-2-3-1): Mats Viken – Tobias Collett (Arnar Thór Gudjónsson fra 74.), Henrik Bredeli (Vetle Skåttun fra 75.), Glenn André Harviken, Fabian Østigård Ness – Martin Høyland, Christos Zafeiris – Sindre Osestad (Nikolai Hristov fra 63.), Preben Mankowitz (Jonas Pereira fra 83.), Hassan Yusuf (Thomas Elsebutangen fra 83.) – Oscar Aga.

Sandnes Ulf (4-4-2): Aslak Falch – Jørgen Øveraas Olsen, Espen Berger, Ståle Stålinho Sæthre (Fredrik Pålerud fra 46.), Torbjørn Heggem (Sander Finjord Ringberg fra 61.) – Jostein Ekeland (Johannes Andres Nuñez fra 61.), Horenus Tadesse (Chris Sleveland fra 75.), Adnan Hadzic, Michael Baidoo – Mathias Bringaker, Erlend Hustad (Maxwell Effiom fra 75.).

---

Nyeste fra Dagsavisen.no: