Sandnes Ulf

Har inngått burgeravtale med Landro

Navn i nyhetene: Erlend Hustad skal skyte Sandnes Ulf til Eliteserien, men Steffen Landro har gjort tiltak for å begrense hamburgerspisingen.

Sandnes — Hvem: Erlend Hustad (24)

Hva: Spiss fra Molde. Spiller for Sandnes Ulf og er utlånt fra Brann.

– Nå har du vært i Sandnes Ulf noen måneder. Hvordan trives du i klubben?

– Veldig bra. Jeg har kommet godt i gang, og det er skikkelig profesjonelt her. Det er en bra gruppe, og jeg kjente jo godt til Landro fra før. Det er en stor årsak for at jeg kom hit.

– Du har jo spilt under Steffen Landro tidligere. Hva var grunnen til at du ønsket deg tilbake under hans vinger, han er vel en smule spesiell å spille under?

– Jeg er en spesiell fyr, så det går som hånd i hanske. Systemet, med 3-5-2, liker jeg veldig godt. Det er kjekt å spille med en makker. Han er også en type som setter høye krav og er ærlig med meg. Det liker jeg, det gjør meg bedre og mer skjerpet.

– Hva ønsker du å oppnå i Sandnes?

– Rykke opp.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Mange tror jeg er en møtende spiss, men folk undervurderer farten min. Jeg kan gjøre begge deler, og er god til å holde på ballen. Folk får bare undervurdere meg, så får de heller sjokk når jeg kommer inn bak. Jeg er også god til å plassere meg i boksen for å sette inn noen mål.

– Hva kan supporterne forvente av deg?

– Jeg er en som alltid har mye energi i spillet, og gir mye av meg selv.

– Vi kommer selvsagt ikke utenom. Hva tenkte du da Magnus Retsius Grødem ble solgt?

– For oss er det utrolig kjedelig, vi mister en god spiller og en jeg fikk god kontakt med på kort tid.

– Hvordan føler du relasjonen mellom deg og Mathias Bringaker har utviklet seg gjennom oppkjøringen?

– Det har bare blitt bedre for hver trening, og for hver kamp blir det bare bedre kommunikasjon. Vi kan bli sterke og farlige utover sesongen.

– Hva er ambisjonene dine som fotballspiller?

– Jeg skal få maksimum ut av potensialet mitt. Jeg har slitt med skader de siste årene, og ikke spilt så mye kamper. Nå er jeg sugen på å gi mye av meg selv igjen, og nå så langt jeg kan.

– Hvem var barndomshelten din?

– Jeg har ikke hatt én jeg har sett spesielt opp til, men jeg har likt å se mye på Zlatan og andre gode spisser på øverste hylle.

– Hva er favorittmaten din?

– Godt spørsmål, det kommer an på årstiden. I den tiden vi nærmer oss nå er det grillmat, en god hamburger. Det sier jeg ikke nei takk til etter tre poeng. Inn mot juletider er det pinnekjøtt. Jeg er glad i mat.

– Det ryktes at Steffen Landro kjører et strengt kostholdsregime spesifikt for deg. Vil du si noe om det?

– Han er glad i å holde meg i tøylene. Vi har inngått litt avtaler. Jeg har hørt at Hekkan Burger har gode hamburgere, så der får jeg gå kun etter trepoengere.

– Hvem har inspirert deg mest gjennom karrieren?

– Jeg har en kompisgjeng i Molde, hvor mange spiller på høyt nivå. Vi har vært flinke til å inspirere hverandre. Vi har trent sammen i mange år. Leo Østigård er blant annet i gjengen.

– Hva gjør du utenom fotball?

– Jeg liker å ta meg en tur i naturen, dra på stranden. Nå skal vi ha en strandtur og grille med laget. Vi får se om jeg klarer å lure meg til en liten hamburger uten at Landro ser det.


Mer fra Dagsavisen