Lokalfotball

Ny skade på Hinna-stjernen: Kan bli langvarig

Hinna-spilleren Cairo Lima var omsider tilbake da laget møtte Sandved torsdag, men måtte av med skade i 4-3-tapet mot grønntrøyene.

Lima tok et frispark i 4.-divisjonskampen da han plutselig fikk en vridning i kneet da han tråkket ned på stamfoten. Det førte til at Hinna-spilleren ble liggende i noen minutter med sterke smerter i kneet.

Fredag var den tidligere EIK- og Staal-spilleren på føttene, men med sterkt varierende smerter i timene etter kampen.

Han har også vært i kontakt med medisinsk personell, men ikke funnet ut omfanget av skaden.

– Jeg skal vente til mandag med å gå til legen, og da blir det nok bilder i første omgang. Blir det verre i løpet av helgen skal jeg til legevakten, sier Lima til RA.

21-åringen er tilbake i Hinna etter to sesonger i PostNord-ligaen. Også forrige sesong var han ute med kneet, men da som Staal-spiller.

– Jeg har hatt kneskade i samme fot tidligere, og den andre. Da har det vært betennelse i korsbåndet. Jeg var faktisk ute med det noen uker for Staal også, sier Lima.

Det er naturligvis både tungt og frustrerende for Hinna-spilleren å være på sidelinjen, spesielt med tanke på skader.

– Jeg var nettopp tilbake etter å ha vært ute med betennelse igjen, og alt føltes godt fram til det frisparket, sier han.

Fram til skadetidspunktet følte han at formen var god igjen.

– Frykter du at sesongen ryker nå?

– Jeg håper ikke det, så jeg krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig, sier Lima.

Torsdagens Hinna-kamp var mot tabellnabo Sandved. Begge lagene henger med i kampen mot topplagene Ålgård og FK Haugesund 2, som er lagene med over ti poeng så langt.

Mer fra Dagsavisen