Lokalfotball

Vidar tror fortsatt på toppstrid

Den stigende formkurven kan fortsette for Vidar mot Åkra.

Stavanger — Lørdag tar Vidar imot Åkra på Lassa, og for Vidar er det avgjørende poeng det skal spilles om.

– Vi må fortsette steamen vi har kommet inn i. Det er tre poeng som gjelder, slår Vidar-trener Bjørnar Holmvik fast til RA.

Sesongen åpnet med tap mot Viking 2 og Madla for Vidar, men etter det har poengformen virkelig steget for rødtrøyene fra Lassa. Uavgjort, og det første poenget siden 2019, ble sikret mot Djerv 1919. Etter det har laget vunnet to kamper, mot Donn og Express.

Jevn 3. divisjon

Trener Holmvik vil ikke utelukke opprykksmuligheten ennå.

– Det er nesten litt opp til oss selv fortsatt. Vi skal møte alle foran oss på tabellen, bortsett fra Express. De skal også møtes internt. Vi har tre poeng opp til andreplass, så det er ikke noen umulighet. Veien er tyngre, men det er mulig, sier han.

På skadefronten er det heller ikke noe særlig nytt, bortsett fra det som preger både lag og arbeidsplasser for tiden. Han har likevel merket en positiv trend.

– Det er et par som er vaksinerte. Jeg er spent på å se formen deres inn mot kampen. Vi har hatt mer fulltallig tropp de siste tre ukene enn vi har hatt tidligere. Nå har vi hatt gode treningsuker, og fått flere tilbake på feltet. Det har gitt bedre treninger, som igjen har ført til bedre kamper, forklarer Holmvik.

Holmvik kan spille

I 2019 spilte Holmvik for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen. Denne sesongen har han satt seg selv inn ved fire anledninger. Én av dem i cupen, mens 36-åringen har deltatt i tre seriekamper. Den rutinerte forsvarsspilleren har utvilsomt noe å komme med, selv etter over en sesong uten normale fotballforhold.

– Kommer du til å spille mot Åkra?

– Vi får se. Det er mulig, ler treneren.






Mer fra Dagsavisen