Sport

Føler seg sikker på Øster Hus Arena

På tross av tapet mot Tromsø føler Magnus Retsius Grødem seg sikker når Sandnes Ulf spiller hjemmekamp.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sand­nes Ulf har ennå ikke tapt en OBOS-li­ga­kamp på Øs­ter Hus Arena. Fredag hå­per Steffen Land­ros menn å re­van­sje­re seg mot KFUM et­ter det pin­li­ge Tromsø-ta­pet.

De ly­se­blås topp­sco­rer, Mag­nus Ret­si­us Grødem, har en god fø­lel­se før kam­pen mot KFUM. Selv om laget tap­te 5–0 bor­te mot Tromsø man­dag er det in­gen­ting som ty­der på at laget skal tape på Øs­ter Hus Arena.

– Vi er sik­re her, sier Grødem til RA.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf-spiller går inn i det kjente

Han ser mu­lig­he­te­ne med kam­pen, selv om det er en sterk mot­stan­der.

– Det er en fin mu­lig­het til å re­van­sje­re oss et­ter kam­pen mot TIL. Vi vet at vi mø­ter et godt lag, men vi skal spille på vårt beste, sier topp­sco­re­ren.

LES OGSÅ: Nå synes han fotball er gøy igjen

Et­ter­ly­ser kva­li­tet

Sand­nes Ulfs tre­ner, Steffen Land­ro, øns­ker å se en bedre pre­sta­sjon enn det laget gjor­de mot Tromsø.

– Vi må ha mye mer kva­li­tet, og ty­de­lig­het, for å slå KFUM. Vi har truf­fet bra her på hjem­me­ba­ne, sier Land­ro.

Sand­nes Ulf har tatt ti av tolv mu­li­ge po­eng på Øs­ter Hus Arena. Det enes­te po­eng­ta­pet var uav­gjort­kam­pen mot Lil­le­strøm, som i for­ri­ge kamp slo KFUM 2–1.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf-spiller går inn i det kjente

«For­tet»

Land­ro har vært ty­de­lig på at han øns­ker å gjø­re det nye an­leg­get til et fort, hvor det skal koste po­eng å kom­me på be­søk.

– Det har vært et vik­tig po­eng. Det er fort gjort at mot­stan­de­ren får mer ener­gi av å spille på en helt ny sta­di­on enn hva hjem­me­la­get får. Vi er stolt over det vi har opp­nådd så langt på Øs­ter Hus Arena, sier Land­ro.

LES OGSÅ: Ti lokale jenter på talentleir

Til kam­pen er det ennå ikke klart hvem som star­ter for de ly­se­blå. Un­der for­ma­sjons­tre­nin­gen valg­te Land­ro å be­nyt­te seg av fle­re spil­le­re.

Mye ty­der på at Sa­nel Kapidzic er klar til å spille igjen mot KFUM. Han sto over kam­pen mot Tromsø med ska­de, men tren­te for fullt un­der for­ma­sjons­øk­ten. Det kan åpne for at Grødem får trekke bakover i banen, og gå tilbake til rollen som offensiv midtbanespiller.

LES OGSÅ: Nå er selvtilliten på plass for frisparkhelten

Mer fra Dagsavisen