Ekeland scoret tre da Sandnes Ulf slo Vidar

Tidligere Viking-spiller Jostein Ekeland scoret tre av målene da Sandnes Ulf onsdag slo Vidar 5-2 i en treningskamp. Det var Steffen Landros første seier som ny trener for de lyseblå.

Sandnes Ulf har ikke sett strålende ut i sine to første treningskamper og hadde heller ikke scoret før Ekeland fikk vekket laget.

Allerede før pause satte han inn sitt hattrick. I følge Sandnes Ulfs nettsted kom to av målene i åpent spill og ett på straffe. Sandnes Ulf ledet 5-0 til pause i kampen som ble spilt på kunstgresset ved klubbhuset til Ulf.

Ekeland spilte for øvrig indreløper og imponerte.

Mannen som sa nei til Viking i vinter har også en fortid i Vidar - som nå er rykket ned til 3. divisjon.

Kent Håvard Eriksen og Maxwell Effiom scoret de to andre målene. Vidar kom mye mer inn i kampen etter pause og vant omgangen 2-0.