Sport

– Det eneste positive er at vi har unnagjort årets tøffeste kamp

Sandnes Ulf-trener Steffen Landro var tydelig i talen etter å ha tapt 5-0 borte mot Tromsø.

Følg RA Sporten på Facebook!

Kampen på Alfheim stadion mandag var ikke av det gode slaget for de lyseblå, som for anledningen spilte i sine burgunderfargede bortedrakter. Det er ikke lett å finne positive elementer fra spillet til Sandnes Ulf. Steffen Landro fant likevel noe positivt.

– Det eneste positive er at vi har unnagjort årets tøffeste kamp, sier Landro til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf tapte toppkampen

LES OGSÅ: Sandnes Ulf-spiller går inn i det kjente

– Hva var det som gikk galt?

– Vi skulle prøve oss på noe annerledes mot Tromsø. Alle har lagt seg bakpå mot de. Vi skulle gjøre noe ingen har gjort mot dem før, nemlig å stå høyt. Det bommet vi stort på, erkjenner Landro.

LES OGSÅ: Dette sa Landro før kampen

Tirsdag reiser laget hjem til Sandnes, og Øster Hus Arena. Der venter KFUM på fredag. Det er tett mellom kampene denne sesongen.

Landro etterlyser at laget skal være tøffere å møte. Det får Sandnes Ulf sjansen til å vise raskt. Sist Sandnes Ulf tapte var mot Strømmen. Da ble stillingen 4-0. I neste kamp slo Ulf serietoer Ranheim. Det er ingen tvil om at toppnivået til de lyseblå er høyt.

– Vi må ta med oss at vi prøvde høyt press, og bommet. Vi vet at vi er solide i lavt press. Vi må bli vanskeligere å spille mot. Vi har vist flere ganger at vi kan være det, og da kan vi snu det fredag, slår Landro fast.

LES OGSÅ: Nå synes han fotball er gøy igjen

Mer fra Dagsavisen