Sport

Derfor er det vanskelig med situasjonen rundt Tripic

Vil­kå­re­ne for at Zlat­ko Tri­pic kan hen­tes til Stavanger er noe uvan­li­ge.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det kan være van­ske­lig å vite om Zlat­ko Tri­pic er ak­tu­ell for en over­gang til­ba­ke til klub­ben han le­det til cup­gull som kap­tein før til som­me­ren.

Et­ter det RA kjen­ner til in­ne­hol­der kon­trak­ten til Viking-hel­ten en au­to­ma­tisk for­len­gel­se der­som han star­ter halv­par­ten av kam­pe­ne for Göz­te­pe den­ne se­son­gen. Det gjør det van­ske­lig for ham å bli en del av Viking, uten at klub­ben eventuelt kjø­per ham til­ba­ke.

LES OGSÅ: Stor avstand mellom klubbene om Sandberg

Selv om av­ta­len opp­rin­ne­lig går ut til som­me­ren er han der­for ikke å reg­ne som en van­lig bos­man­spil­ler. Det at det er av­talt au­to­ma­tisk for­len­gel­se ved et visst an­tall spil­te kam­per gjør at Tri­pic ikke kan inn­gå av­ta­ler med and­re klub­ber, slik som for eks­em­pel Zy­mer Bytyqi og Ylldren Ibrahimaj had­de an­led­ning til gjen­nom høs­ten.

Tri­pic, som for ti­den er midt i se­son­gen med Göz­te­pe, øns­ker ikke å kom­men­te­re noe til RA om ver­ken egen kon­trakt el­ler fram­ti­den.

Det er 42 se­rie­kam­per i den tyr­kis­ke Süper Lig, og det gjen­står 23 kam­per av se­son­gen. Tri­pic har så langt star­tet el­le­ve kam­per, og må der­med star­te ti av de kom­men­de kam­pe­ne.

Nes­te kamp spil­les i lørdag. Da mø­ter han Zy­mer Bytyqis Kon­ya­spor.

LES OGSÅ: Her er Vikings ønskeliste

Mer fra Dagsavisen