Bytyqi: – Det var en god følelse

Viking sikret seg poeng borte mot Start. For Zymer Bytyqi smakte seieren ekstra godt.

Etter 74 minutter kom Zymer Bytyqi og Sondre Auklend inn for Viking. Minuttet etter scoret Start kampens første mål.

Ni minutter senere var det innbytter Bytyqis tur å score. Utligningen kom med et drømmetreff, som gikk rett i krysset.

– Det var en god følelse og viktig. Jeg kom inn på 0-0, men de scoret jo minuttet etterpå. Da måtte vi i hvert fall redde ett poeng. Vi kunne fort avgjort kampen også, så det var kjipt å bomme på den andre, sier Bytyqi til Eurosport etter kampen.

Keeper Iven Austbø fikk seg en smell i forkant av scoringen til Start. Han fikk hjelp av medisinsk personell. Han landet feil etter å ha ryddet en svak klarering fra lagkamerat Veton Berisha.

I andre omgang var det Start som styrte kampen fra avspark. Viking slet med å bryte gjennom når de hadde ballen.

Trener Bjarne Berntsen var fornøyd med å ta med seg poeng etter bortekampen. Det ene poenget Viking sikret seg gjør at de mørkeblå nå har fem poeng etter seks kamper.

– Det var herlig å få med seg poeng. Det er stor forskjell på ett og null, sier Viking-treneren til Eurosport.

Nå har Viking kampfri i åtte dager. Ikke før søndag 12. juli venter Odd hjemme på SR-Bank Arena.