Sport

Bjorkstrand: – Vi var mer fysiske

Oilers-trener Todd Bjorkstrand var fornøyd med hvordan laget hevet seg på et av nøkkelpunktene han har snakket om etter seriepremieren.

Følg RA Sporten på Facebook!

I hjemmeåpningen mot Stjernen fikk Oilers-trener Todd Bjorkstrand se mer av det han etterlyste etter serieåpningen på Hamar forrige lørdag.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Oilers vant 4–1 mot Stjernen, og var langt mer påskrudde i duellene enn det de var mot Storhamar.

– Vi var mer fysiske, slår Bjorkstrand fast til RA, før han fortsetter:

– Det er en fysisk sport, og med å være mer fysiske sliter vi ut motstanderne. Når vi får sjansen skal vi fullføre taklingene.

LES OGSÅ: Joey Martin fortsatte å score

Rumbles debut

En som definitivt fullførte taklingene var den nye backen Chris Rumble. Han var på i duellene, og delte ut smeller gjennom hele kampen. Etter kampen var det skryt å hente hos treneren.

– Jeg likte måten han spilte på. Han er en stor og fysisk back, som er flink med pucken. Nå har han ikke vært med oss lenge, sier Bjorkstrand.

Rumble var involvert i førsteoppsettet som spilte overtall, men det ble ingen scoringer for dem. Likevel gikk backen av med tre plusspoeng, etter å ha vært på isen under tre av Oilers’ scoringer.

LES OGSÅ: Rumble er klar til kamp

– Merkelig kampoppsett

Sesongens første trepoenger smakte godt for den regjerende seriemesteren.

– Det er godt å vinne. Vi har et merkelig kampoppsett som ikke har gitt oss en flyt mellom kampene ennå. Nå får vi enda bedre rytme, sier Bjorkstrand.

Oilers tar imot Lillehammer torsdag, før turen går til Jordal Amfi lørdag. Der venter Vålerenga, som åpnet den nye storstuen med seier mot Grüner lørdag.

LES OGSÅ: 20-åring har imponert i treningskampene

Mer fra Dagsavisen