Sport

Bjorkstrand: – Det blir alltid harde kamper

Torsdag venter Sparta for Oilers i DNB Arena. Oilers-treneren vet det blir en hard kamp, men har noen offensive godbiter med seg.

Bilde 1 av 2
Følg RA Sporten på Facebook!

Oilers-trener Todd Bjorkstrand kan bruke Rudolfs Balcers når han skal sette sammen rekkene som møter Sparta torsdag.

– «Rudi» er «Rudi». Hvilken trener vil ikke ha en spiller som ham på laget? Han er en smart spiller, og nå har han trent med oss hele sesongen, sier en entusiastisk Bjorkstrand til RA etter onsdagens treningsøkt i DNB Arena.

LES OGSÅ: Slik er formen til Chad Costello

NHL-vingen Balcers er kjent for sin enorme spisskompetanse offensivt, noe som kan komme godt med for Oilers i kampen mot laget fra Sarpsborg. På de fire første kampene har Oilers scoret 2,5 mål i gjennomsnitt. Forrige sesong var snittet 4,31, men da hadde Oilers også spilt kamper mot lag som Grüner, Narvik og Manglerud Star.

Denne uken har Bjorkstrands lag jobbet mye med overtall og undertall. 56 av forrige sesongs 194 scoringer kom i overtall.

– Vi jobber alltid med overtallet vårt, men kan bli bedre på utførelsen og avslutningene, sier Bjorkstrand.

Torsdagens motstander i DNB Arena har tre seiere og tre tap så langt i 2020/21-sesongen. For Oilers er fasiten én seier og tre tap, med to kamper mindre spilt.

Bjorkstrand, som er i sin tredje sesong som Oilers-trener, har respekt for gjestene fra Sarpsborg.

– Jeg har respekt for Sparta. Det blir alltid harde kamper, og vi må være påskrudd, sier Oilers-treneren.

Daniel Bøen Rokseth. Foto: Kristoffer Knutsen

Blant spillerne som var på isen i vanlig trening onsdag var Daniel Bøen Rokseth. Han har drevet med opptrening siden en skulderoperasjon i sommer. Nå skal han finne kampformen.

LES OGSÅ: Trettenes får drømmesjanse

LES OGSÅ: Derfor kom Hurrød til Oilers

Mer fra Dagsavisen