Sport

Sandnes Ulf har signert unggutt

Unggutten Anders Hiim (19) har signert en toårig proffkontrakt med Sandnes Ulf.

19 år gamle Anders Hiim har signert en 2 årig proffkontrakt med Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf skriver i en pressemelding onsdag at 19 år gamle Anders Hiim kom til klubben i sommer etter en overgang fra moderklubben Bogafjell.

– Anders har hatt en veldig fin utvikling. Han kom litt overraskende raskt tilbake fra militærtjenesten etter en allergi og har tatt store steg i høst og vært en viktig bidragsyter til opprykket for rekruttlaget, sier trener Bjarne Berntsen.

– Hiim er en veldig skolert ung gutt som er villig til å trene mye, og vi synes han er en spennende spiller. Han har en presis venstrefot, er hardtarbeidende og ydmyk og han er villig til å lytte og lære hele tiden, noe som er svært viktig, legger han til.

Hovedtreneren ser for seg Hiim på venstresiden i ulike roller.

– Han har ikke spilt så mye back før og må jobbe litt med én mot én-delen defensivt og hodespill, men vi har stor tro på han. Det blir viktig for han å ta nye steg hele tiden og å fokusere på utvikling. Samtidig som han må legge vekk beskjedenheten og trø til så blir han en spiller vi kommer til å ha mye glede av i årene som kommer, sier Berntsen til klubben.