Sport

Ny poengfangst for Balcers

Tirsdag morgen fortsatte Stavanger-bosatte Rudolfs Balcers å produsere for sitt San Jose Sharks i NHL.

Følg RA Sporten på Facebook!

Rudolfs Balcers har fått en ny giv på isen etter han ble flyttet tilbake til laget som draftet ham i 2015, San Jose Sharks, etter to sesonger i canadiske Ottawa Senators.

I kampen mot Colorado Avalanche klarte Sharks å snu trenden, etter tap i begge kampene forrige uke. I kampen som endte 6-2 spilte den tidligere Oilers-spilleren en nøkkelrolle.

Laget havnet bakpå og lå under 0-2 etter noen minutter av andre periode. Da våknet Balcers og hans rekkekamerater. Balcers fikk andreassisten på Radik Simeks redusering til 1-2, før han selv var den siste Sharks-spilleren som var i pucken da kampen ble snudd til 3-2 etter fire minutter av tredje periode. Det ble åpningen av et scoringsshow fra Sharks, som punkterte kampen med fire scoringer i den siste perioden.

LES OGSÅ: Flere unge får sjansen for Oilers

En av målscorerne var Erik Karlsson. Den svenske stjernebacken ble tradet til Sharks fra Senators da Balcers gikk andre veien. Det var hans første scoring for sesongen.

Balcers gikk av isen med to poeng, pluss to i pluss/minus-statistikken og 14.01 minutter spilletid. Han har seks poeng på de ni første kampene sine i NHL for Sharks.

Neste kamp for Balcers og Sharks er allerede natt til torsdag. Da er det nytt oppgjør mot Avalanche.

LES KOMMENTAR: Rollespillerens død - slik forandres ishockeyen

Mer fra Dagsavisen