Sport

Bekrefter at han stiller til valg

Stig Harry Christiansen har nå offisielt stilt seg tilgjengelig for ledercomeback i Vikings AS.

Følg RA Sporten på Facebook!

Christiansen ga seg på generalforsamlingen tidlig i 2020 – i kjølvannet av suksess og cupgull. Hans etterfølger Thor Steinar

Sandvik trakk seg fra vervet som AS-leder i høst etter å ha havnet i konflikt med Bjarne Berntsen – og etter å ha brutt NFFs regler i saken der treneren forlot klubben.

I kjølvannet av det har aksjonærene i klubben hatt et sterkt ønske om et comeback fra Christiansen – til tross for at det er han som har ledet valgkomiteen.

LES OGSÅ: Håper på en rettferdig sjanse

52-åringen rakk å bli en meget populær leder både blant de ansatte i Viking og blant de andre aksjonærene sist. Nå forteller han til RA at han stiller til valg.

– Jeg kan bekrefte at valgkomiteen er ferdig og har sendt innspill til sittende styret. Hva som står der blir en hemmelighet til generalforsamling, men jeg har fått lov til å bekrefte at jeg stiller til valg. Så får vi se, skriver han i en SMS til RA.

Generalforsamlingen i Viking er planlagt i starten av mars. Stig Harry Christiansen, som er bror av den avdøde Viking-profilen Kent Christiansen, er i det daglige økonomidirektør og viseadministrerende direktør i riggselskapet Prosafe. Han var en sentral skikkelse i ryddeprosessen i Viking som nestleder og leder.

LES OGSÅ: Disse ni har utgående avtaler med Viking - klubben venter med å forhandle

Mer fra Dagsavisen