Sport

Nå har Viking gitt tilsvar til NFF

Viking leverte torsdag sitt tilsvar til forbundet i forkant av behandlingen av Bjarne Berntsen-saken.

Følg RA Sporten på Facebook!

Norges Fotballforbunds (NFF) påtalenemnd valgte å anmelde Viking Fotball til doms- og sanksjonsutvalget i NFF – ettersom det var AS og ikke FK som forhandlet med den nå avsatte treneren. Klubben hadde frist til 8. februar med å komme med sine kommentarer. Det er alt gjort nå.

– Vi har levert svaret til NFF i dag. Nå kan vi ikke gjøre annet enn å vente. Så får vi anta at vi får en avgjørelse i løpet av februar, men hvor lang tid dette tar vet jeg ikke. Pyro-saken, som det nå kom sanksjon på nylig, er et eksempel på at saksbehandlingstiden kan være lang, sier FK-leder Rune Bertelsen til RA.

LES OGSÅ: Viking anmeldt av NFF

– Hvilke punkter er det dere har kommet med innsigelser på i Berntsen-saken?

– Jeg har ikke lyst å kommentere noe rundt vår argumentasjon nå. Det er mer ryddig i prosessen med NFF at de leser det i vår redegjørelse og ikke i avisen. Så kan nye ting diskuteres, og det kan eventuell kreves flere avklaringer om sakens fakta, før påtalenemnda kan gi sitt svar.

Leder Espen Auberg i juridisk seksjon i NFF uttalte i forbindelse med saken til NRK at han ikke hadde vært borti lignende på sine ti år.

LES OGSÅ: Bjarne Berntsen: - Klart det føles litt rart

Mer fra Dagsavisen