Sport

Steffen Landro: – Gøy å se at vi er ett av de mest at­trak­ti­ve lage­ne

Sandnes Ulf får mye TV-tid i starten av sesongen, det ser Sandnes Ulf-trener Steffen Landro positivt på.

Følg RA Sporten på Facebook!

Onsdag ble opp­set­tet for OBOS-li­ga­en klart. Da fant Steffen Land­ro ut at laget hans åp­ner og av­slut­ter se­rie­spil­let med kam­per mot Start. Åp­nings­kam­pen spil­les 6. ap­ril på Øs­ter Hus Arena.

Den siste se­rie­kam­pen kan bli av­gjø­ren­de for et opp­rykks­jak­ten­de Ulf, men Land­ro vil ikke la seg presse av at det blir an­tatt tøff mot­stand i den kam­pen.

– Leg­ger det noe eks­tra press før siste se­rie­kamp?

– Det lig­ger ikke noe eks­tra press med det. Jeg er gan­ske trygg. Jeg er sik­ker på at ett av lage­ne, el­ler beg­ge, har mye å spille for den kam­pen, sier Land­ro til RA.

LES OGSÅ: Slik spilles OBOS-ligaen 2021

Ulf på TV

Han er for­nøyd med at det blir mye TV-tid på de ly­se­blå i åp­nin­gen.

– Vel­dig kjekt, det blir en fan­tas­tisk åp­ning. Gøy å se at vi er ett av de mest at­trak­ti­ve lage­ne i se­ri­en, med TV-kamp i før­s­te og and­re run­de. Det er bare gle­de­lig, sier Land­ro.

Han er også rask med å trek­ke fram opp­gjø­re­ne mot Bryne, som skal spil­les i slut­ten av juni og 29. au­gust.

– Det er også kjekt med to som­mer­kam­per mot Bryne, sier Ulf-tre­ne­ren om de nye lo­kal­opp­gjø­re­ne for 2021-se­son­gen.

Bryne ryk­ket opp et­ter en even­tyr­lig se­song i PostNord-li­ga­en. Bor­te­kam­pen mot dem er en av to kam­per for Ulf på na­tur­gress i 2021. Beg­ge kam­pe­ne på gress skal spil­les i lø­pet av som­me­ren, noe Land­ro selv er vel­dig for­nøyd med.

LES OGSÅ: Landro hentet fargeklatt til Ulf

In­gen 16. mai-fest

Det er ikke lagt opp til kam­per 16. mai, på fot­bal­lens fest­dag. I ste­det har OBOS-li­ga­en satt opp kam­per 15. mai. På den må­ten får lage­ne sin egen fest­dag, og det vil bli to fest­da­ger på rad i ste­det. Det er en løs­ning Land­ro li­ker.

– Det er gøy å få før­s­te kamp hjem­me, og 15. mai-kam­pen. Det er gøy at OBOS-li­ga­en får sin egen fot­ball­dag, sier han.

LES OGSÅ: Nå starter opprykksjakten for Landro

Mer fra Dagsavisen