Tripic etter Viking-duellen: – Viktig seier

Zlatko Tripic og Zymer Bytyqis møttes til en ekte Viking-duell i Tyrkia lørdag. Den gikk den tidligere Viking-kapteinen seirende ut av.

Lørdag møttes Zlatko Tripic og Zymer Bytyqi til kamp mot hverandre i den tyrkiske toppserien Süper-Lig. Det endte med 3–2 seier for Tripics Göztepe mot Konyaspor.

For Göztepe-angriperen ble det et hyggelig gjensyn med den tidligere lagkameraten.

– Det var veldig gøy å møte Zymer igjen, sier seiersherren Tripic til RA etter kampen, før han legger til:

– Det er morsomt å møte en god venn og tidligere lagkamerat i Tyrkia, på forskjellige lag.

Kampen ble spilt på gigantanlegget Konya Büyüksehir Belediye Stadium i Konya.

Viktig seier

Seieren smakte ekstra godt for Göztepe, som har vært inne i en vanskelig periode.

– Det var en veldig viktig seier for oss. Vi har vært i en dårlig periode uten seier på en stund så dette smakte veldig godt for oss, sier Tripic.

Likt

Seieren gjør at Göztepe har like mange poeng som Konyaspor, men med dårligere målforskjell er de plassert på 13.-plass etter 18 serierunder.

Det er et stykke opp til toppsjiktet i den tyrkiske ligaen. Besiktas, Fenerbahçe og Galatasaray har mellom 35 og 33 poeng, mens lagene med de to tidligere Viking-spillerne står med 22 poeng hver.

Ingen av dem var involverte med scoringer, men begge fikk spilletid.

Tripic startet kampen, mens Bytyqi kom inn etter hvilen. Etter 77 minutter ble Tripic byttet ut, men da var allerede kampens siste mål scoret.

Süper-Lig, fotball
Konyaspor-Göztepe 2–3

Mål: 0–1 (17) Marko Mihojevic, 0–2 (30) Peter Zulj, 1–2 (54) Sokol Çikalleshi, 1–3 (58) Zulj, 2–3 (62) Amir Hadziahmetovic.