Live: Stavanger Oilers-Narvik

Oilers møtte Narvik mandag, og tirsdag kveld er det klart for nytt oppgjør mellom lagene. Vi følger kampen direkte. Kampstart er klokken 18.00.

Bilde 1 av 5

Oilers-Narvik 8-0

Tredje periode:

60. min.: Kampen er over. Oilers vinner 8-0. Skuddstatistikken ender 47-24. Oilers avslutter året med seks poeng i de to romjulskampene mot Narvik.

60. min.: MÅLET ANNULLERES.

60. min.: Dommerne velger å se scoringen på video etter de elleville protestene fra Narvik-målvakten.

60. min.: Mååål 9-0 Christian Wetteland kriger pucken i mål! Fröberg blir tydelig irritert, og mener det aldri skulle vært godkjent.

60. min.: Det går mot nok en smultring for Henrik Holm. Forbedrer sin egen klubbrekord.

59. min.: Strandborg og Wetteland er på i overtall. Rumble, Klavestad og Magnus Hoff er med.

59. min.: Leman får to minutter for tripping mot Strandborg. Overtall for Oilers.

58. min.: Oilers er fullt lag.

57. min.: Vikingstad vinner en dropp i egen sone. Østby får pucken og skyter den ut på backhand.

56. min.: Holm får et skudd i masken og signaliserer at han trenger en pust i bakken.

56. min.: Chris Rumble tar en tominutter for krysstakling.

55. min.: Mååål 8-0 Joey Martin med nok en scoring! Kan det bli hat-trick på centeren også? Assistert av Søberg og Bryhnisveen.

55. min.: Oilers har rullet på fire rekker i dag også.

53. min.: Viktig å ikke glemme Oilers-keeper Henrik Holms innsats. Har fått 21 skudd på seg, og vært solid.

51. min.: Mååål 7-0 Joey Martin scorer! Bryhnisveen sender pucken til Østby, på venstresiden. Den 201 centimeter lange backen sender den over på høyresiden, hvor Martin er klar.

51. min.: Bjorkstrand viser at de unge spillerne blir satset på. Sender Wetteland og Strandborg på isen i overtall. Samtidig en fin anledning å hvile nøkkelspillere til lørdagens kamp mot Frisk Asker.

50. min.: Söderqvist får to minutter, overtall for Oilers.

49. min.: Fröberg har sluppet inn seks mål, men er likevel Narviks beste spiller så langt.

48. min.: Måååååål  6-0 CHRIS RUMBLE scorer hat-trick for Oilers. Enorm prestasjon av backen i dagens kamp.

47. min.: Hurrød får en dobbeltsjanse før Martin følger opp. Fröberg blokkerer.

47. min.: Oilers har full kontroll på kampen.

46. min.: Narvik er fullt lag igjen.

45. min.: Kissel og Martin prøver å sette opp Morley, som bommer.

44. min.: En av Narvik-spillerne prøver å komme under huden på Joey Martin. Lykkes ikke.

44. min.: Martin skyter og Kristiansen får prøve seg på to returer før Narvik-keeperen blokkerer.

44. min.: Narviks Francke-Enersen får to minutter for holding mot Tommy Kristiansen. Overtall for Oilers.

43. min.: Kissel er tilbake. Oilers er fullt lag.

42. min.: Sveum klarerer pucken, Magnus Hoff jager. Fröberg er ute av målet, men får kontroll på pucken før Hoff.

41. min.: Perioden åpner ikke med Oilers-scoring, men to minutter til Dan Kissel for interference.

41. min.: Pucken er droppet. Årets siste periode er i gang.

Andre periode:

40. min.: Pause i DNB Arena. Oilers leder 5-0 etter en overbevisende periode. Skuddstatistikken er 30-17. 15-7 i andre periode.

40. min.: Ludvig Hoff serveres i slottet av Patrick Ulriksen. Skyter, men Fröberg redder.

40. min.: Begge lagene er fulltallige.

39. min.: Kissel og Martin kontrer. Solid keeperspill av Fröberg er det eneste som hindrer Oilers fra større ledelse.

38. min.: Oilers spiller fint i offensiv sone, men glemmer å ha noen foran mål når Sveum skal skyte.

38. min.: Rumble og Ekberg knuffer litt. Får to minutter hver for roughing. Det skal spilles fire mot fire.

37. min.: Mååål 5-0 Patrick Ulriksen står på blålinjen, får pucken og smeller til. Den går inn via stolpen, og det suser ennå lyd fra den. Hurrød gjør en god jobb foran Fröberg. Martin og Søberg får assistene.

36. min.: Det er noen store feil defensivt hos Narvik. Det har Oilers evnet å utnytte.

34. min.: Mååål 4-0 Chris Rumble leker inn sin andre scoring for kampen. Tar med seg pucken inn i slottet, fra venstre, og får den forbi Fröberg på backhand. Pent hockeymål, nydelig.

33. min.: Søberg er tilbake på isen. Det skal spilles fem mot fem.

33. min.: Leman skyter, Holm har full kontroll.

32. min.: Narvik er fullt lag, og Oilers spiller undertall.

31. min.: Markus Søberg drar på seg en utvisning i offensiv sone, i overtall. Hekting.

31. min.: Oilers spiller overtall nå.

30. min.: Utvisning til Narviks Petter Grønstad. To minutter for hekting.

29. min.: Søberg og Martin kontrer. Skuddet fra sistnevnte går over målet.

28. min.: Ludvig Hoff får to minutter for hekting. Undertall for Oilers.

27. min.: Mååål 3-0 Chris Rumble skyter og scorer! Assist fra Christian Wetteland. En skikkelig suser fra Rumble der.

27. min.: Narvik er mer kyniske i egen sone nå enn de var mandag.

25. min.: Rekken til Brassart er god. Jobber hardt og spiller fysisk.

22. min.: Oilers med et langt angrep. Får skutt flere pucker mot målet.

21. min.: Mååål 2-0 Brady Brassart dobler ledelsen for Oilers! Som i første periode kontrer rekken til Brassart, Kristiansen og Hoff inn en scoring etter et halvt minutt.

21. min.: Som i første periode åpner Narvik med et smell.

21. min.: Pucken er droppet i DNB Arena. Andre periode er i gang.

Første periode:

20. min.: Det er pause. Oilers leder 1-0 mot Narvik. 15-10 i skudd etter første periode. Oilers burde hatt et mål til.

20. min.: Nå er Narvik slitne. To strake icingpucker.

19. min.: Wetteland skyter, og den er ikke langt fra å gå inn!

19. min.: Hoff legger pucken mot mål, og det blir kriging rundt Narviks målvakt, Fröberg. Dropp i offensiv sone for Oilers.

18. min.: Kissel sender pucken rett til en Narvik-spiller i offensiv sone. Oilers får vunnet pucken tilbake.

17. min.: Nok en feilpasning fra David Morley. Har vært mange av dem så langt i kampen.

15. min.: Fjerderekken har en fin evne til å holde pucken i offensiv sone.

14. min.: Narvik er fullt lag.

14. min.: Vikingstad drar seg inn fra siden og prøver på en frekk variant.

13. min.: Mye rot det første minuttet i overtall. Får ikke etablert seg skikkelig i offensiv sone.

12. min.: Hurrød blir dyttet i ryggen før han skal skyte. To minutter til Francke-Enersen. Overtall for Oilers.

12. min.: Rumble skyter, men får ikke pucken i mål.

10. min.: Nok en gang er Tommy Kristiansens rekke farlig frampå. Har vært gode.

8. min.: Førsterekken setter fart mot mål, men Fröberg får blokkert pucken. 7-7 i skudd så langt, overraskende nok.

6. min.: Oilers fortsetter å spille med syv backer i dag.

4. min.: Strandborg scoret sitt første mål i Fjordkraft-ligaen mandag. Nå får han to skudd på Fröberg i løpet av noen sekunder.

3. min.: Vikingstad er ferdig i fryseboksen. Oilers er fullt lag.

2. min.: Østby og Rokseth blir hardt presset i undertall, men får pucken til Magnus Hoff. Han sender den inn i Oilers-boksen, og får til å bytte.

1. min.: Vikingstad får to minutter for farefullt spill med høy kølle. Innholdsrikt åpningsminutt.

1. min.: Mååål 1-0 Tommy Kristiansen sender Oilers i ledelsen etter et halvt minutt. Assistert av Ludvig Hoff og Brady Brassart.

1. min.: Narvik stormer rett i angrep, men Holm redder.

1. min.: Pucken er droppet i DNB Arena. Den andre kampen mellom Oilers og Narvik i romjulen spilles nå.

Før kampen:

Oilers slo Narvik i den første av to romjulskamper mandag. Den endte 7-1, og Oilers dominerte fra ende til annen.

Selv om scoringene ikke kom i første periode var det god kontroll på spillet.

Unggutten André Bjelland Strandborg scoret sitt første mål for Oilers i mandagens kamp. 18-åringen fra Stavanger og resten av laget har under 24 timer på seg til å hvile seg i kampform.

Ludvig Hoff returnerte etter to måneder på sidelinjen med skade. Det ble uttelling på direkten for 24-åringen.

Oilers rullet på fire rekker i mandagens kamp. Også i overtall ble det benyttet fire ulike rekkeoppsett.

Simen Talge er ikke med i tirsdagens kamp. Inn kommer 18-åringen William Kuisma.

Oilers stiller med følgende rekker, Henrik Holm står i mål:

1. rekke: Daniel Bøen Rokseth, Kristian Østby-David Morley, Markus Vikingstad, Dan Kissel.

2. rekke: Nicolai Bryhnisveen, Dennis Sveum-Tommy Kristiansen, Brady Brassart, Ludvig Hoff.

3. rekke: Chris Rumble, Patrick Ulriksen-Markus Søberg, Joey Martin, Sander Hurrød.

4. rekke: Andreas Klavestad, William Kuisma (løper)-Christian Wetteland, André Bjelland Strandborg, Magnus Hoff.