Sport

Her er ukens tippetips

Hver uke gir RA-sportens Espen A. Iversen og Kristoffer Knutsen deg sine tippetips.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Et litt an­ner­le­des før­juls­pro­gram på odd­sen den­ne uken. Det hø­rer til sjel­den­he­te­ne at nors­ke kam­per kan spil­les i mid­ten av de­sem­ber. Molde tar imot Sarps­borg 08 på hjem­me­ba­ne, der blir Molde for ster­ke. Vi tror også at Ran­heim tar seg vi­de­re i opp­rykks­kva­li­ken til eli­te­se­ri­en.
 
6. Molde-Sarpsborg 08 H 1,45
175. Ranheim-Ås­ane H 1,90
Total odds: 2,755

LES OGSÅ: Heggheim kan bli salgsaktuell

Lørdagskupongen

Bjar­ne Berntsen le­der Viking for siste gang mot Bodø/Glimt. Det er en av to nors­ke kam­per på lør­dags­ku­pon­gen, og den enes­te av dem hvor vi ikke hel­gar­de­rer. Millwall tar imot Not­ting­ham Forest på hjem­me­ba­ne, og det bør være en over­kom­me­lig lør­dags­opp­ga­ve for de tøf­fe Cham­pion­ship-spil­ler­ne. Arsenal kan snu­se på po­eng mot Everton, men ikke noe mer enn det.

###

LES OGSÅ: Slik integreres kvinnene i Viking

Søndagskupongen

Det er du­ket for fi­na­len i den skots­ke FA-cu­pen, og det er en glim­ren­de an­led­ning for Cel­tic å bygge selv­til­lit i liga­kri­gen mot Rangers. Det har vært noen po­eng­tap for de grønn­kled­de den siste ti­den, men de blir nok for ster­ke for nivå to-klub­ben Hearts. Nord­man­nen Jens Pet­ter Hauge og hans Milan mø­ter Sassuolo. Det blir Milans ni­en­de sei­er for se­son­gen, tror vi.

###

LES OGSÅ: Oilers leverer bedre enn målet med unge spillere

Midtukekupongen

###

LES OGSÅ: Flere forlater Sandnes Ulf

Mer fra Dagsavisen