Sandnes Ulf tar imot Jerv til sesongens nest siste kamp. Vi følger den direkte fra Øster Hus Arena.

Bilde 1 av 3

Sandnes Ulf-Jerv 3-1

Andre omgang:

96. min.: Kampen er over. Ulf vinner 3-1 i sesongens siste hjemmekamp, og opprykkshåpet lever for de lyseblå.

93. min.: Mååål 3-1 Johannes Hummelvoll-Nunez setter returen, og punkterer kampen. Eriksen bommer på straffen, men Hummelvoll-Nunez er både våken og sulten.

92. min.: Landu-Landu blir liggende og får behandling.

91. min.: NY STRAFFE TIL SANDNES ULF! Landu-Landu takles, blir liggende.

90. min.: Det legges til fire minutter på Øster Hus Arena.

90. min.: Jerv kommer framover igjen, men Ulf står kompakt.

89. min.: Gult kort til Landu-Landu. Skal sparke ballen, treffer en Jerv-spiller. Klager ikke på den.

88. min.: Ulf holder lenge på ballen.

87. min.: Jerv presser på for utligning. Blir avblåst for offside. Gir Ulf god tid til å etablere seg framover på banen.

84. min.: Kronberg tar corneren, og skrur ballen rett ut.

84. min.: Hummelvoll-Nunez skaffer Sandnes Ulf et hjørnespark.

83. min.: Ballen legges inn mot mål, og passerer dødlinjen. Utspark for Falch, som har god tid.

82. min.: Campos sikrer Jerv frispark på midtbanen. Nå er Landro trolig fornøyd med å ha Landu-Landu på banen.

81. min.: Chris Sleveland og Magnus Retsius Grødem går av for Ulf. Inn kommer Christian Landu-Landu og Johannes Hummelvoll-Nunez. Nå skal tre poeng sikres.

80. min.: Eriksen header hjørnesparket, men går utenfor.

80. min.: Corner til Sandnes Ulf, Landro ber fjerdedommeren vente med byttene.

79. min.: Jerv har skapt mer de siste minuttene, men er ikke i nærheten av å ha kontroll på banespillet.

77. min.: Grødem tas på midtbanen, dommeren vinker fordel. Ulf mister ballen, og det blåses ikke. Der kom sannsynligvis noen jærske krafuttrykk til dommeren.

75. min.: Christian Landu-Landu får instruksjoner fra trenerne, blir den neste spiller som byttes inn.

75. min.: Jonsson skyter fra 20 meter. Øvretveit slenger seg og redder.

72. min.: Sande kommer inn for Jostein Ekeland.

72. min.: En lang periode uten stopp i spillet nå.

69. min.: Mads Berg Sande gjør seg klar på sidelinjen for de lyseblå.

68. min.: Høyre vingback, Claes Kronberg, kommer til innlegg. Den blir for lang for en jaktende Ekeland.

67. min.: Jervs Andersen skyter fra 18 meter, men den går over.

65. min.: Ballen legges inn i feltet. Eriksen klarerer på direkten.

64. min.: Jerv kriger seg til et hjørnespark.

63. min.: Aase og Isaksen tas av for Jerv. Inn kommer Campos og Ahmad.

63. min.: Går for langt, og det blir utspark for Falch.

62. min.: Jerv får frispark 40 meter fra Falchs mål. Flytter hele laget fram.

59. min.: Grødem spilles alene med keeper, men Øvretveit er langt nok ute til å hindre Bryne-gutten.

57. min.: Kampbildet er ikke endret etter første omgang. Det er Sandnes Ulf som kontrollerer banespillet. Spiller mer 3-5-2 enn 5-3-2 i dag.

55. min.: Ekeland sendes alene med keeper, som redder med foten! For en sjanse.

54. min.: Jerv-spilleren kommer seg på føttene igjen, og spillet går i gang.

53. min.: En Jerv-spiller blir liggende på egen banehalvdel. Samtidig snakker Zernichow på seg et gult kort.

51. min.: Gult kort til Jervs Espen Knudsen, som feier ned Jostein Ekeland.

49. min.: Det legges en lang ball mot Eriksen, men han rekker den ikke. Utspark for Øvretveit.

47. min.: Utrolig godt forsvarsarbeid av Ulf-kaptein Espen Hammer Berger. Tar ut en Jerv-spiller i fysikk. To sekunder etter klarerer han ballen ut i duell med nestemann.

46. min.: Kampen er sparket i gang, og Ulf går rett i angrep!

Første omgang:

46. min.: Det er pause. Sandnes Ulf leder 2-1 mot Jerv, og har vært det klart beste laget i første halvdel.

45. min.: Det er lagt til ett minutt på Øster Hus Arena.

43. min.: Mål 2-1 Iman Mafi stuper inn en redusering for Jerv. Det kom definitivt mot spillets gang.

42. min.: Ballen går ut til hjørnespark.

42. min.: Frispark til Jerv på Ulfs halvdel. Flytter fram midtstopperne.

39. min.: Sleveland lader sleggen og klemmer til, men en Jerv-spiller står i veien. Den ser vond ut.

36. min.: I feltet blir det frispark mot Grødem.

35. min.: Frispark til Sandnes Ulf på venstresiden av 16-meteren. Gult kort til Jervs Daniel Aase.

31. min.: Corner fra Jerv, Ulf får ballen ut. Sleveland blir liggende på 16-meteren etter en duell. Kommer seg raskt opp igjen.

30. min.: Mye av spillet til Sandnes Ulf skjer fra høyresiden. Kronberg er høyt oppe som vingback, og har hatt tre fine innlegg så langt. Fra venstresiden spiller Ulf seg innover i banen, mye lavere.

28. min.: Sandnes Ulf er på vei mot kvalikplass slik stillingen er nå. Er avhengige av poengtap for de andre lagene, eller seier mot Ranheim i siste serierunde. Har alt i egne hender.

26. min.: Andersen på Jerv blir liggende, mens Ulf angriper. Omsider går ballen ut, og Jerv-spilleren kommer seg på føttene igjen.

25. min.: Ulf får ballen ut til kast.

24. min.: Jerv kommer seg i god posisjon for redusering, men Reppesgård Hansen redder Sandnes Ulf. Blir corner.

22. min.: Mååål 2-0 Kent Håvard Eriksen dobler ledelsen for Sandnes Ulf. Ekeland får ballen inn mot mål, og Eriksen kriger den inn.

19. min.: Jerv prøver seg litt, men har ikke nok kvalitet i spillet.

16. min.: Mååål 1-0 Kent Håvard Eriksen er kald fra straffemerket, og sender Sandnes Ulf i ledelsen.

15. min.: Straffe til Sandnes Ulf! Grødem slenges i bakken.

14. min.: Det er Sandnes Ulf som har overtaket på banen.

10. min.: Sleveland sender Isaksen i bakken, frispark til Jerv.

8. min.: Solli må gå av for Jerv. Inn kommer Thomas Ness. Det må være en skade.

7. min.: Bokses ut av Jerv-keeperen. Sandnes Ulf klarer å vinne ballen etterpå, men det ender med kast til Jerv.

6. min.: Det blir nytt hjørnespark.

6. min.: Sleveland legger den inn mot femmeteren, Jerv sender den ut til corner.

6. min.: Frispark til Sandnes Ulf fra 30 meter.

4. min.: Ekeland, som spiller med brukket nese igjen, blir felt like utenfor 16-meteren. Dommeren vinker spillet videre.

3. min.: Jerv presser høyt i åpningen.

2. min.: Wang Ung er invitert til kampen, og tar mange av de 600 billettene til kampen som nå spilles like etter lunsjtid.

1. min.: Kampen er i gang. Utrolig viktig kamp for Sandnes Ulf, som kan ta et viktig steg mot opprykkskvalifisering. Det er ni grader på Øster Hus Arena, men den kalde vinden gjør at det føles som frost.

Før kampen:

Det er klart for sesongens siste hjemmekamp for Sandnes Ulf. Den lyseblå sesongen har vært svært varierende. Etter en solid start, langt over det som var forventet av omgivelsene, gikk laget gjennom en tøff periode i september og oktober.

OBOS-ligaen er såpass jevn denne sesongen. Derfor er ikke Sandnes Ulf avskrevet etter formduppen. I november ble det to tap, to seiere og en uavgjort. Det er nok til at de lyseblå ligger på sjetteplass med to kamper igjen å spille, det er den siste kvalifiseringsplassen.

Med en heldig avslutning har Sandnes Ulf mulighet å kapre femteplassen. Før kampen har også syv lag sjanse å ta igjen de lyseblå, blant dem er Jerv. Det er åpent, men Steffen Landros menn har en klar fordel med 37 poeng mot puljen på 36 poeng like bak.

Sandnes Ulf (3-5-2): Aslak Falch-Tord Salte, Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen-Claes Kronberg, Magnus Retsius Grødem, Adnan Hadzic, Chris Sleveland, Ari Mohr Jonsson-Jostein Ekeland, Kent Håvard Eriksen.

Benken: Pål Vestly Heigre, Christian Landu-Landu, Mads Berg Sande, Alexander Johansson, Maxwell Effiom, Johannes Hummelvoll-Nunez, Adrian Berntsen, Jasmin Bogdanoic, Artan Memedov.