Sport

Her er ukens tippetips

Hver uke gir Espen Astor Iversen og Kristoffer Knutsen deg sine tips til både tippekupongene og hva du kan bruke en hundrelapp på hvis du spiller på oddsen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Her er RAs tippetips for uke 47:

Hundrelappen

Bristol er tilbake på vinnersporet. Forrige kamp var mot Cardiff, og endte med tre poeng. Dermed fortsetter tapsrekken for Derby. Dundee United har åpnet sesongen middelmådig, men får besøk av bunnlaget Hamilton Academical. Her kan Dundee bygge selvtillit.

62. Bristol-Derby H 2,10
76. Dundee-Hamilton H 1,65
Total odds: 3,465

LES OGSÅ: Mener Oilers har mer å gå på

Lørdagskupongen

###

Om man ser bort fra stor­lage­ne i Pre­mi­er League er lør­dags­ku­pon­gen fylt med mor­som­me opp­gjør i Cham­pion­ship. QPR er i des­pe­rat po­eng­nød, og tren­ger å slå topp­laget Watford for å gra­ve seg ut av bunn­stri­den. Skog­vok­ter­ne fra Not­ting­ham gjes­ter Barnsley, og har byg­get selv­til­lit gjen­nom sei­er­ne mot Wy­com­be og Co­ven­try. De tar sin tred­je stra­ke seier.

LES OGSÅ: Kan bli årets mest verdifulle i svensk fotball

Søndagskupongen

###

Leeds åp­net med et smell, men har nå tapt to kam­per på rad. Mot Arsenal har de igjen mu­lig­he­ten for å stje­le po­eng. Kam­pen er helt åpen, og vi vel­ger hel­gar­de­ring. Vi­de­re tror vi Liverpool be­hol­der alle tre po­en­ge­ne i topp­opp­gjø­ret på Anfield. Lei­ces­ter en­der nok søn­dags­kvel­den uten­for ta­bell­top­pen i Pre­mi­er League. Milan mø­ter Na­po­li bor­te, og tar med tre po­eng.

LES OGSÅ: Berisha med målpoeng for landslaget

Midtukekupongen

###

LES OGSÅ: Sandnes Ulf tilbake på kvalikplass

Mer fra Dagsavisen