Sport

Kristiansen: – Hen­ger i en tynn tråd

Oilers-profilen Tommy Kristiansen er på vei tilbake etter skade. Sjekk full skadestatus i Oilers.

Følg RA Sporten på Facebook!

Tom­my Kristiansen har vært ute med en ska­de i fo­ten si­den opp­gjø­ret mot Spar­ta 22. ok­to­ber.

– Kam­pe­ne til hel­gen hen­ger i en tynn tråd, sier Kristiansen til RA.

31-år­in­gen var til­ba­ke på isen med laget un­der de­ler av mandagens tre­ning, og mer­ker fram­gang.

– Jeg prøv­de meg, og un­der­kop­pen er bedre enn den var for­ri­ge uke. Jeg tar en ny vur­de­ring se­ne­re i uken for å slå fast hvor­dan det blir med kam­pe­ne til hel­gen, sier Kristiansen, og ten­ner et ør­li­te håp om å spille.

Han tren­te i rødt, som sig­na­li­se­rer at han ikke kan tak­les av de and­re spil­ler­ne.

LES OGSÅ: Slik er snuplanen til Oilers

– Ute inn­til vi­de­re

Joey Martin og Lud­vig Hoff var ikke med på is­økten, og har ikke vært med si­den før pau­sen. Beg­ge sli­ter med ska­der i un­der­krop­pen, og er utilgjengelige for Oilers-trener Todd Bjorkstrand.

– De er ute inn­til vi­de­re, og det er ennå usik­kert hvor len­ge det er snakk om. De er nok noen uker unna, sier sports­di­rek­tør Pål Hau­ka­li Higson til RA.

Re­ser­ve­keep­er Jo­nas Wik­støl er ennå ute et­ter hjer­ne­rys­tel­sen han på­dro seg un­der en tre­ning i mars, men er i gang med den for­sik­ti­ge opp­tre­nin­gen for å kom­me til­ba­ke i kamp­form.

LES OGSÅ: Oilers' lysglimt i den mørke høsten

Nær­me­re

Ung­gut­ten An­dré Bjelland Strand­borg har også vært ska­det den siste ti­den, men er nær­me­re en re­tur til kamp enn Martin, Wik­støl og Hoff.

– Han er nok litt nær­me­re, og i sam­me ka­te­go­ri som Tom­my Kristiansen. Han er nok ute den­ne uken, men nær­mer seg spill igjen, sier Higson.

Oilers drar til Narvik for å spille kamp tors­dag, og rei­ser der­et­ter til Kristins Hall hvor Lillehammer ven­ter lør­dag.

LES OGSÅ: Oilers-keeper (21) har vært ute med hodeskade i åtte måneder

Mer fra Dagsavisen