Live: Viking møter seg selv

I sin første treningskampen etter Norge ble stengt ned møter Viking seg selv til treningskamp på SR-Bank Arena. Vi følger kampen direkte. Kampstart er klokken 18.00.

Bilde 1 av 3

Andre omgang:

90. min.: Kampen er over. Blå vinner 4-3.

86. min.: Bytyqi skyter fra distanse for Blå. Austbø er på vei inn i mål, og klarer å redde.

85. min.: Innlegg fra Nilsen Tangen. Berisha er ikke langt unna ballen. Er offensive nå.

83. min.: Det er et hvitt lag på jakt etter utligning. Har full kontroll på banespillet, og står for de fleste sjansene.

78. min.: Høiland kommer gjennom på høyresiden, og kan avslutte. Prøver heller på en pasning til Berisha, men den sitter ikke. Skal Hvit utligne for fjerde gang?

75. min.: Hvit går rett i angrep, igjen. Denne gangen er det Harald Nilsen Tangen som skyter over. Det spørs hvor godt han sover i natt etter å ha bommet på den kjempemuligheten!

74. min.: MÅÅÅL 4-3 Zymer Bytyqi sender Blå tilbake til ledelse i oppgjøret. Det er fjerde gang i løpet av kampen at Blå tar ledelsen.

73. min.: Selv om det er høy intensitet til å være en internkamp har det ennå ikke blitt delt ut gule kort under målfesten på SR-Bank Arena.

71. min.: Høiland prøver å legge inn mot en spurtende Berisha. Østbø redder før Berisha når fram.

70. min.: Hjørnesparket blir det ikke noe ut av. Hvit spiller seg oppover på banen.

69. min.: Blå spiller seg opp. Torsteinbø legger ballen ned mot dødlinjen, der kommer Vallotto i høy fart. Prøver på innlegg, men ballen går ut til hjørnespark.

68. min.: Furdal slår for langt, men Berisha løper den inn igjen. Får sendt ballen til Nilsen Tangen, som skyter for det hvite laget. Går til høyre for Arild Østbø.

67. min.: Det blir nytt hjørnespark.

67. min.: Furdal skyter ut, via Blås midtbanespiller Joe Bell. Hjørnespark.

66. min.: Hvits de Souza sender ballen til Berisha på venstre, som er i offside.

62. min.: MÅÅÅL 3-3 Tommy Høiland lar ikke sjansen går fra seg, og utligner for andre gang denne kampen! Hvit går rett i angrep etter avspark, og Høiland får ballen etter at Berisha har fått den inn i 16-meteren. Målrik kamp på SR-Bank Arena.

61. min.: MÅÅÅÅL 3-2 Adrian Pereira sender Blå tilbake i ledelsen! For et nervepirrende oppgjør. Pereira kliner til, og sender den inn via tverrliggeren!

60. min.: Det ropes på hands i Hvits 16-meter. Berisha er synderen.

60. min.: Auklend med en farlig mulighet for Blå.

55. min.: MÅÅÅL 2-2 Lars Erik Sødal utligner for det hvite laget! Etter et hjørnespark fører spillet til Sødals scoring. Det er innbytternes aften.

52. min.: Veton Berisha løper som en friidrettsmann på SR-Bank Arena! Rekker en ball, som resten av det hvite laget anser som død. Henter seg inn og spiler opp Furdal. Han skyter på direkten, den går utenfor. Pent angrep fra Hvit.

51. min.: Hvit fortsetter å dominere banespillet. Blås beste muligheter kommer på overganger.

48. min.: Harald Nilsen Tangen spiller gjennom Berisha. Avslutningen går utenfor, for det hvite laget.

47. min.: Rolf Daniel Vikstøl sklitakler, denne gangen er det en ball som går ut til kast for Blå.

47. min.: Hvit starter med angrep, men Furdal er litt for hard. Blir frispark til Blå.

46. min.: Sondre Auklend tar avspark for Blå, og sender ballen rett til Joe Bell. Andre omgang er i gang mellom Viking Hvit og Viking Blå. De mørkeblå leder 2-1.

46. min.: Lars Erik Sødal kommer inn for Axel Oskar Andresson hos Viking Hvit.

Første omgang:

45. min.: Pause. Viking Blå leder 2-1 over Viking Hvit. Omgangen startet med scoring fra Blås Sebulonsen. Høiland utlignet for Hvit i kampens 37. minutt. Like før pause var innbytter Vallotto frampå for Blå, og sendte dem tilbake tilbake i ledelsen.

45. min.: Corner til Viking Hvit, på overtid. Furdal slår inn, men ingen rekker fram til ballen.

44. min.: MÅÅÅL 2-1 Nils Vallotto sender Blå tilbake i ledelsen! Får ballen i boksen, fra Auklend, og skyter den inn via Austbø.

40. min.: Blås Zymer Bytyqi skyter fra utenfor 16-meteren, og det er så vidt Austbø klarer å hindre den fra å gå i mål.

37. min.: MÅÅÅL 1-1 TOMMY HØILAND smeller ballen inn fra 16 meter! Dermed var det hvite lagets utligning på plass. Ut fra kampbildet var det en fullt fortjent scoring for Viking Hvit.

35. min.: Adrian Pereira kliner til fra elleve meter, får den sprettende og smeller den utenfor! Blås beste sjanse etter scoringen.

32. min.: Furdal slår ballen inn i feltet, der er "Iceland Air", Axel Oskar Andresson. Header ballen ut.

30. min.: Samspill mellom Furdal og Berisha fører til nok en mulighet for Hvit. Furdal skyter, men den går utenfor. Hvit har overtaket på banespillet, selv om Blå leder 1-0.

28. min.: Hjørnesparket blir ikke til noe som helst. Blå får spilt seg litt ut, før Hvit tar kontroll igjen.

27. min.: Hvit kommer tre mot to! Høiland spiller fri Furdal, som skal gjøre det på en leken måte. Ender med at kaptein Vevatne stanser forsøket fra Furdal, Høiland og Berisha. Hjørnespark.

26. min.: En tydelig irritert Høiland blir avblåst for offisde. Pereira sparker spillet i gang for Blå.

22. min.: Yann-Erik de Lanlay har forlatt banen. Inn kommer 18-åringen Nils Vallotto.

18. min.: For et sjansebonanza! Hvits Furdal spiller gjennom til Veton Berisha. Han får en glimrende skuddmulighet, men Arild Østbø slenger seg og rekker ballen. I de påfølgende sekundene kommer det muligheter på rekke og rad fra blant annet Furdal og Høiland. Nå skal Hvit revansjere seg.

14. min.: Hvits Veton Berisha prøver å slå inn fra venstre. I midten kommer Kristoffer Løkberg og Jefferson de Souza. Ingen av dem får et godt treff.

12. min.: Axel Andresson med sin første involvering for kampen. Den islandske midtstopperen får endelig sjansen til å vise seg fram etter et helt år på sidelinjen.

11. min.: Blås Østbø sparker ballen ut til kast for Hvit.

9. min.: Skudd i stolpen fra Hvits Tommy Høiland!

8. min.: Den blå Sondre Auklend sender en krempasning til Bytyqi, fra egen halvdel! For en nydelig pansing! Dessverre følger ikke laget med opp.

7. min.: Hendelsesrik kamp! Hjørnespark til Viking Hvit. Furdal slår kort, Høiland prøver å få den inn i femmeteren. Det får han ikke til. Det blir utspark for Blå med protester fra Hvit.

6. min.: Frisparket slås inn som et innlegg, men det blir ingen farligheter. Arild Østbø har full kontroll.

5. min.: Pereira feller Tangen Nilsen til høyre for 16-meteren. Johnny Furdal skal ta frisparket for Viking Hvit .

3. min.: MÅÅÅL 1-0 til Viking Blå! Sebastian Sebulonsen sender Viking blå i ledelsen. Det hele startet med en nydelig tversoverpasning fra Yann-Erik de Lanlay til Fredrik Torsteinbø. Sebulonsen prøver seg først, men setter returen etter mye baller i retning Austbø, blant annet var Zymer Bytyqi sulten på en scoring.

2. min.: Hvit er farlig frampå, men Harald Tangen Nilsen blir liggende i feltet. Det blir ikke noe ut av den sitausjonen for Viking hvit.

1. min.: Hvit målvakt, Iven Austbø, sparker ballen utover, men en blå Adrian Pereira blokkerer før den når midten.

1. min.: Tommy Høiland tar avspark for Viking hvit, kampen er i gang! Pasningen går rett til Løkberg, som triller den videre bakover.

Før kampen:

Viking skulle etter planen spilt mot Sandnes Ulf. De lyseblå klarte ikke stille lag, da valgte Bjarne Berntsen å bruke sine menn i en internkamp.

Det ligger til rette for den største internkampen i Vikings historie. Aldri før har det vært knyttet så stor spenning til en treningskamp innad i klubben.

Vikings lag stiller i mørkeblått og hvitt. Det er ikke offentliggjort noen lagoppstillinger før kampen.