Sport

Agenten hevder Sale er ferdig i Viking

Usman Sale er trolig ferdig i Viking etter at han fortsatt ikke har møtt opp til trening etter sommerferien. Det bekrefter nå spillerens agent Atta Aneke.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sale (24) skulle møtt på trening etter sommerferien i Nigeria, men har fortsatt ikke vist seg på treningsfeltet. Onsdag skriver Stavanger Aftenblad at Viking nå har bestemt seg for å avslutte kontrakten.

– Vi har fått beskjed om at det nok blir utfallet. Jeg vil ta turen til Stavanger for å snakke med Viking om saken når Sale er tilbake, bekrefter spillerens agent Atta Aneke overfor avisen.

LES OGSÅ: Advokat mener Viking kan stanse Sales lønn

Stjålet oppholdskort

Det var RA som først meldte om at spilleren ikke hadde møtt opp på trening etter ferien. Da saken sprakk var Bjarne Berntsen relativt trygg på at han ville returnere innen kort tid.

En uke etterpå fikk pipen en annen lyd. Da raste treneren mot spilleren og påpekte at det var hans eget ansvar å ha visum og papirer i orden. Han la samtidig til at det ville bli vanskelig for Sale å spille seg inn i flere tropper framover.

Selv hevder Sale at han ble frastjålet oppholdskortet sitt før han dro på ferie og at han fikk utstedt et skriv fra politiet som bevis på oppholdstillatelsen. Skrivet skal ikke ha fungert da han skulle returnere tilbake til Norge, og Sale ble nektet å sette seg på flyet til Stavanger.

Til Aftenbladet forteller Sale at han verken ved ambassaden i Nigeria eller Ghana har fått de nødvendige papirene for å returnere til Norge.

– Det er ikke min feil, det er bare at jeg har mistet visumet mitt. Og jeg kan ikke reise uten det, skrev Sale i en melding til Stavanger Aftenblad for en måned siden.

LES OGSÅ: Sales retur fortsatt i det blå

Forholder seg til kontrakt

Sale ønsker til avisen ikke å kommentere saken før han er tilbake i Norge, noe han anslår vil skje neste uke.

Da RA var i kontakt med ham forrige uke hevdet han at han regnet med å returnere til Stavanger denne uken.

Agent Atta Aneke har ikke svart på RAs henvendelser i dag.

Daglig leder Eirik Henningsen sier følgende om saken:

– Jeg forholder meg til at han har kontrakt med Viking.

Mer fra Dagsavisen