Sport

Talge ute på ubestemt tid

Brakk håndleddet på trening.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det var på onsdagens treningsøkt at uhellet var ute for Simen Talge. 20-åringen havnet i en duell ved vantet, og var maks uheldig med treffpunktet.

– Det var egentlig bare litt klønete og veldig uheldig. Jeg var i en duell, og havnet litt feil i vantet, og merket med en gang at den knakk, sier Simen Talge til RA.

LES OGSÅ: Ny mann blant Oilers-kapteinene

Håper å være tilbake i oktober

Bruddet i håndleddet betyr noen uker på sidelinjen for forwarden.

– Det er selvsagt kjedelig, og et veldig kipt tidspunkt nå rett før sesongen. Jeg hadde også gledet meg veldig til å dra til Italia med laget, og få noen flere kamper i beltet. Men skader skjer, og det kunne egentlig skjedd hvem som helst, forteller Talge.

Nå blir det sykling på egenhånd i stedet for å reise til Italia sammen med resten av Oilers-troppen fredag.

– Jeg går nok glipp av de første kampene, men håper å være tilbake i midten av oktober. Jeg skal opp igjen til en sjekk om ti dager, så vi får vite litt mer da, men en gang i løpet av oktober håper jeg å være i sving igjen, sier Talge.

LES OGSÅ: Dette vil Bjorkstrand bedre hos Oilers

Også Brassart blir hjemme

Assistent Juha Kaunismäki betegner skaden som maks uflaks.

– Simen var maks uheldig i går og fikk et brudd i håndleddet. Det er selvfølgelig veldig synd for han så tett opp mot sesongstart, men han må bare bruke den tiden han trenger for å komme tilbake og trene hardt for å komme inn på laget når han er klar igjen, sier Kaunismäki.

Finnen opplyser at heller ikke Brady Brassart blir med til Italia.

– Brady prøvde seg på treningen i dag, og var ikke klar. Det er ikke snakk om noen stor skade, men han har litt problemer med ankelen og blir hjemme i Stavanger. Vi er ganske sikre på at han skal bli klar til kampen mot Vålerenga, men får se det an i løpet av treningen neste uke, forteller «Kaunis».

LES OGSÅ: Vil gi mange sjansen før seriestart

Mer fra Dagsavisen