Sport

– Tripic er tvilsom

Det er en rolig dagen derpå på SR-Bank Arena etter tapet mot Bodø/Glimt. Spørsmålet er om Vikings kaptein er spillbar til neste kamp.

Søndag gikk Viking på sitt første hjemmetap for sesongen. De slapp inn fire mål og tapte dermed 3-4 mot Bodø/Glimt.

– Det var en kamp der vi ikke er gode til å begynne med. Vi slipper inn for enkle mål og kriger ikke nok i feltet, noe som vi har vært veldig gode på hittil i år. Og i andre omgang, når vi styrer spillet og har ballen mye, så blir vi tatt på kontringer fordi vi mister ballen for lett, sier Viking-trener Bjarne Berntsen.

LES OGSÅ: Furdal: – Ikke det største i karrieren min

Restitusjon

Med ny kamp allerede onsdag kveld er det ikke mulighet å øve på lærdom fra søndagens kamp.

– Det er ikke mye vi får gjort utenom hvile og restitusjon når kampprogrammet er så tett. Etter at andrelaget har spilt mandagens kamp mot Staal Jørpeland, må vi ta en totalvurdering på hvem som spiller på onsdag, sier Berntsen.

Men Berntsen kommer til å formidle hva som må forbedres før neste kamp.

– Vi må opp med nøyaktigheten, tøffheten og konsentrasjonen hele veien, det er det går på. Vi har vist i de aller fleste kampene i år at vi er gode defensivt. Og så har vi hatt noen kamper der vi har sluppet inn for mye mål, og dette var en av dem.

LES OGSÅ: Kapteinen ut med skade da Viking tapte

Tripic-skade

En ekstra smell i søndagens kamp kom tidlig i første omgang da Viking-kaptein Zlatko Tripic måtte gå ut med skade etter å ha kollidert med lagkamerat Ylldren Ibrahimaj.

– Jeg fikk en smell i siden. Jeg krasjet med Ylldren Ibrahimaj og fikk albuen hans i øvre siden av hoften. Jeg stivnet helt og klarer så vidt å bevege meg skikkelig, sa Tripic til RA etter kampen.

– Tripic er tvilsom til onsdagen, men selv om han er tvilsom er det et visst håp om at han kan spille, sier Berntsen til RA og legger til:

– Det er en type skade som bare trenger litt tid, så om han ikke kan spille på onsdag, kan det selvfølgelig være gode muligheter for at han kan spille på søndag.

Mer fra Dagsavisen