Sport

Kapteinen ber Tommy prøve seg

«Hockeysnakkis»: Oilers-kaptein Kristian Forsberg er uenig i at laget hans er en gjeng med pusekatter, og tror kvartfinaleserien mot Tommy Kristiansen og Sparta blir en serie det kommer til å smelle godt i.

Følg RA Sporten på

Den tidligere Oilers-yndlingen Tommy Kristiansen meldte tidligere onsdag at nå som han ikke lenger er i klubben, er det ingen tøffinger i laget der mer som gjør Oilers ubehagelige å møte. Det skal hans gamle lagkamerater få smake når Tommy returnerer til DNB Arena.

– Jeg kan jo ikke si meg helt enig i det. Jeg synes vi har et tøft lag som spiller fysisk, og forventer en kvartfinaleserie med mange taklinger som det kommer til å smelle godt i, forteller kaptein Kristian Forsberg i den nyeste episoden av «Hockeysnakkis».

LES OGSÅ: Kristiansen lover smerte og juling

Tror det går til syv kamper

Kapteinen tror ikke kampbildet i kvartfinalen vil endre seg spesielt mye fra kampene i grunnserien.

– Alle kampene vi har spilt mot Sparta i år har vært tøffe matcher, og de kampene vi har tapt mot dem har ofte gått til sudden death. Så vi er forberedt på at det kan bli en jevn kvartfinaleserie med få mål, der vi alle må gå i krigen for å vinne, sier han.

Akkurat det får han støtte av RAs hockeyekspert Ruben Smith i.

– Jeg har vanskelig for å se et dominant lag i denne serien. Vålerenga og Storhamar vinner sine kamper relativt enkelt, mens jeg tror Oilers og Sparta fort kan ende opp med syv kamper. Det er to lag som står godt til hverandre, og 3-3 i innbyrdes oppgjør vitner om at det blir en jevn serie, forteller Smith.

Se en sluttspillspesial av «Hockeysnakkis» foran kvartfinalen i videovinduet over.

LES OGSÅ: Bortimot utsolgt før Tommy-møte