Sport

Nisja: – Det var ingen god klaff

Vidar Nisja (32) og Sandnes Ulf skiller vei og han erkjenner at det aldri var noen perfekt klaff mellom ham og klubben. Nå skal han finne ut om det blir mer fotball, eller om sivil jobb er neste steg.

Følg RA Sporten på Facebook!

Den offensive midtbanemannen ble aldri tilbudt noen ny avtale i Sandnes Ulf. Det gjorde heller ikke Remi Johansen og spissen Roger Ekeland.

Overfor RA åpner Nisja litt opp om hva som skjedde i kulissene.

– Jeg tror egentlig begge parter var enige om at dette ikke fungerte. Jeg fikk aldri noe tilbud, men tenkte også selv at dette ikke var en så god klaff. Det ble aldri det vi håpte på da jeg kom, og da er det bedre at Ulf finner noen som passer inn i den spillestilen de har valgt, sier Nisja til RA.

LES OGSÅ: Nisja og to andre ferdige i Ulf

Rollevirring

Han peker på at det har vært skiftet mye på spillemåte og roller siden han kom fra Viking.

– Da jeg signerte var tanken at jeg skulle spille spiss i 4-4-2 og få masse innlegg. Jeg trodde det kunne passe. Så fikk vi ikke resultatene og la om. Jeg havnet lenger tilbake i banen og vi begynte å spille mer direkte. Jeg behøver nok at spillet bygges mer opp bakfra for å få tid til å komme inn i feltet og gjøre det jeg er god på. Så er det ikke bare spillestil som gjør at det nå er slutt, sier Nisja.

Han peker på at målet egentlig var å ta en sesong i Obos-ligaen – for så å gå rett opp med Sandnes Ulf.

– Slik ble det ikke. Da er det like greit.

Kan legge opp

– Hva med framtiden?

– Godt spørsmål! Jeg vet ikke. Nå måtte jeg lande denne avklaringen. Så får vi se hva som åpner seg. Det meste er aktuelt. Jeg tror jeg har et par gode år igjen som spiller – dersom jeg er skadefri og finner en klubb som passer meg spillemessig.

– Også på elitenivå?

– Jeg liker i alle fall å tro det.

Han er likevel klar på at flytting til et annet sted av landet ikke er aktuelt.

– Så da er det Bryne i 2. divisjon eller en sjokkretur til Viking som gjenstår?

– Viking har vel nok indreløpere, så det blir neppe aktuelt. 2. divisjon har jeg ikke tenkt så mye over, men det er noe som må vurderes nå, sier Nisja.

Han må finne en klubb hvor han føler det stemmer, hvor han har tro på prosjektet og er motivert. Ellers legger han opp og ser etter sivil jobb.

– Jeg går markedsføringsledelse på BI og holder på med bachelor. Det skal fullføres. Så får vi se. Jeg har alltid vært tydelig på at fotballen ikke er en jobb. Det er gøy og en livsstil. Når motivasjonen er borte har jeg ikke problemer med å gi meg.

Han erkjenner likevel at han har mange tanker om fotball. En trenerrolle er også noe han vil vurdere i framtiden – selv om han ikke har kurset seg.

Espen Iversen

Sportsleder i Dagsavisen Rogalands Avis