Sport

Ulf kriget inn tredje strake seier: – Vi var heldige

Sandnes Ulf har ikke startet sesongen bedre i Obos-ligaen, men Ulf-trener Bengt Sæternes var likevel ikke helt fornøyd med prestasjonene.

1 av 4
Følg RA Sporten på Facebook!
Sandnes Ulf fulgte oppskriften fra hjemmepremieren også i kamp to på hjemmebane. Et litt tilfeldig mål ga hjemmelaget kommandoen, og en keeperdebutant i målet som sørget for at alle tre poengene ble værende i Sandnes.
– Det er veldig deilig å krige inn nok en seier, og nå har vi tre på rad. Jeg kan ikke historien på rams, men vi har aldri begynt så bra som jeg kan huske. Det er fantastisk deilig, og stemningen i gruppa nå er helt strålende. Det kunne ikke vært bedre, sier Axel Kryger til RA etter kampslutt.

– Bare å smelle til

Sandnes Ulfs unge midtbanejuvel avgjorde kampen med sin scoring mot slutten av første omgang, da han fikk stjernetreff fra like utenfor 16-meteren.

– Jeg husker ikke om det er corner eller innkast, men uansett så blir ballen slått inn langs bakken. Shola hopper over, og da var det bare for meg å smelle til. Jeg sa ikke fra til Shola at han skulle hoppe over, men det gjorde han, og det forvirret nok noen Levanger-spillere. Det overrasket nesten meg selv også, men heldigvis fikk jeg et godt treff og den gikk i mål, sier matchvinneren.

På forhånd var det ikke mange som hadde spådd en så god sesongstart for Sandnes Ulf, men nå er laget det eneste i Norge med tre strake seire.

– Hva folk tenker og tror om oss bryr vi oss ikke noe om. Vi vet hva som bor i hver enkelt, og hva som bor i gruppa. Vi har tro på prosjektet og oss selv, og med den starten vi har fått nå skal vi bare fortsette å plukke tre poeng. Med så mange nye spillere har det vært viktig med en god start på sesongen, men ingenting kunne gått bedre, sier han.

LES OGSÅ: Kapteinen tok lederansvar i debuten

Sæternes skuffet over prestasjonene

Ulf-trener Bengt Sæternes var selvsagt også fornøyd med tre nye poeng, men ikke like fornøyd med prestasjonene.

– Jeg synes vi var gode i første omgang, og at vi burde ledet mer. Ut over i den andre omgangen ble vi trøtte og lot Levanger ta over mer og mer av spillet, og vi er egentlig heldige som vinner og får med oss alle poengene i dag. Vi burde klart å holdt mer i ballen de siste 45 minuttene, da vi ble veldig stresset, sier Sæternes.

Aldri før i Obos-ligaen har Sandnes Ulf startet så godt, men den sindige egersunderen tar på ingen måte av for det.

– Vi må se litt på prestasjonene bak de tre strake seirene og, det nytter ikke bare å glede seg over å ha ni poeng av ni mulige. Det som skjedde i andre omgangne i dag var ikke bra, og vi må finne ut hva som skjer og hvorfor det skjer. Vi kommer ikke til å vinne hver gang, hvis vi fortsetter sånn, sier Ulf-treneren.

LES OGSÅ: Korneiciks klar for oppgaven