Sport

Bursaspor med nytt bud på Adegbenro

Tyrkiske medier melder i formiddagstimene mandag at Bursaspor skal ha lagt inn et bud på 1,5 millioner euro for Samuel Adegbenro, og at de er villige til å betale alle 14 millionene med en gang.

Samuel Adegbenro var Vikings beste igjen i søndagens kamp mot Lillestrøm, og spiller opp prisen sin for hver kamp som går. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Følg RA Sporten på Facebook!

I forrige uke fortalte Viking-trener Ian Burchnall at det er flere klubber som har bydd på Vikings kantjuvel, Samuel Adegbenro, men at ingen at tilbudene har vært gode nok for Viking. Samtidig har det vært spekulert i at Viking krever 1,5 millioner euro for nigerianeren.

Det skal nå Bursaspor ha lagt på bordet, og den tyrkiske klubben skal sågar ha gått med på Vikings krav om å få alle pengene på bordet med en gang. Bursaspor ville i utgangspunktet betale de 14 millionene over fire like engangssummer, men dette skal ikke Viking ha gått med på skriver tyrkiske medier.
De samme rapportene melder også at Viking skal ha avslått et bud på 1,3 millioner euro (12,2 millioner) fra den svenske klubben Malmö.
Søndag var Adegbenro nok en gang i en klasse for seg selv, da han herjet med Lillestrøm de siste 45 minuttene.

– Jeg ønsker egentlig ikke å snakke så mye om Samuels prestasjoner, for det var hele laget som hevet seg i andre omgang. Han er bare en spiller, og de ti andre på banen må også prestere godt for at Samuel skal prestere godt, sa Ian Burchnall etter kampen mot Lillestrøm søndag.

LES OGSÅ: Raser mot dommeren: – Soleklar filming