Sport

Kjell Jonevret sa opp jobben i Pirates

Den tidligere Viking-treneren Kjell Jonevret sa tidligere i dag opp jobben som hovedtrener for den sørafrikanske toppklubben Orlando Pirates etter en rekke svake resultater i det siste.

Kjell Jonevret fikk bare et halvt år i den sørafrikanske toppklubben Orlando Pirates, før han onsdag valgte å si opp kontrakten med storklubben. Foto: Privat.
Følg RA Sporten på Facebook!

Mange ble overrasket da Orlando Pirates i februar i år ansatte den tidligere Viking-treneren Kjell Jonevret som sin nye hovedtrener, men svensken holdt bare ut i et halvt år i den sørafrikanske toppklubben.

Etter tapet for Kaiser Chiefs i helgen begynte ryktene om at hans dager var talte for alvor å gå.Onsdag kom beskjeden om at Jonevret selv valgte å trekke seg. Det skriver klubben på eget nettsted.

– Hovedtrener Kjell Jonevret har levert sin oppsigelse. Herr Jonevret har takket klubbformannen, klubben og fansen for muligheten han fikk til å trene klubben, heter det i kunngjøringen.

LES OGSÅ: Jonevret i dødsdrama på fotballstadion

– Mareritt

Jonevret uttaler seg selv om avgangen.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke klubben for muligheten jeg fikk her. Dessverre gikk det ikke som planlagt. Jeg ønsker klubben og fansen det beste for framtiden, sier svensken.

Jonevret tok over som Pirates-trener i februar, få måneder etter at han var ferdig i Viking.

Det ble verken suksess i serie eller cup for Jonevret. I juni ble det cupfinaletap (1–4) mot SuperSport.

– Et skikkelig mareritt, for det var ikke det vi håpet på, sa Jonevret den gang.

LES OGSÅ: Slik er Kjelles nye liv i Sør-Afrika