Sport

– 1,5 millioner euro er mye for en spiller som ham

Sportsdirektør Paul Le Guen i Bursaspor har i tyrkiske medier uttalt seg om Samuel Adegbenro, og sier at klubben er interesert i å hente nigerianeren for 1,5 millioner euro.

Samuel Adegbenro er en ettertraket mann, og mye tyder på at hans dager i Viking-drakt er over. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Følg RA Sporten på Facebook!

Samuel Adegbenro storspilte mot Odd, med Bursaspors sportsdirektør Paul Le Guen på tribunen. To mål og et hav av sjanser imponerte den tidligere Rangers-spilleren og manageren såpass at han nå vil komme med et bud på nærmere 14 millioner kroner.

Ifølge den tyrkiske journalisten Süha Gürsoy er Bursaspor klare for å by 1,5 million euro for Adegbenro.

– Det er mye penger for en spiller som ham, siterer Gürsoy sportsdirektøren på i en twitter-melding onsdag formiddag.

Vikings administrerende direktør Eirik Henningsen var tilbake i manesjen onsdag, og har travle dager foran seg nå som overgangsvinduet åpner torsdag.

– Jeg kan bekrefte at det er interesse for Adegbenro fra flere klubber, sier Henningsen som ikke vil gå inn på detaljer.

Tyrkiske medier melder at klubbene er i forhandlinger, og at Bursaspor håper å komme til enighet med Viking innen kort tid. Rapporter i Tyrkia skriver også at Rosenborg har kommet med et bud på 900.000 euro for Adegbenro, tilsvarende 6,5 millioner kroner.

LES OGSÅ: – Han spilte en million på prisen sin

Pål Karstensen

Pål Karstensen

Frontsjef og journalist i sportsredaksjonen