Sport

Se «godstoget» Greenidge smelle til

Viking spilte torsdag kamp elleve mot elleve på treningsfeltet. Prøvespiller Reiss Greenidge (20) viste igjen med et par taklinger rett fra den britiske skoleboken.

Følg RA Sporten på Facebook!

Bamsen på 198 centimeter, som kommer fra nivå seks i England, viste seg kanskje noe overraskende fram både med taklinger det luktet svidd av og som en spiller som kan behandle ball.

Litt uti spilleøkten fikk Tor André Skimmeland Aasheim virkelig kjent på kraften. Greenidge skar inn fra siden og taklet så det suste med utsiden av foten.

Spillere og skuelystne fikk seg for øvrig en god latter i etterkant da Robin Shroot trakk raskt fra hoften og brølte "Welcome to England" til en betuttet haugesunder som vred seg i graset.

Om taklingen i denne videoen ville gitt gult kort i norsk fotball skal være usagt.

Den høyreiste engelskmannen taklet også Samuel Adegbenro så rent og kraftig at han ble liggende igjen å gispe etter luft i graset.

LES OGSÅ: – Ville vært vanskelig å spille mot Viking

Direktør Eirik Henningsen så ikke rent lite bekymret ut på sidelinjen, men klubbens gullkalv reiste seg fort med sitt store smil.

Sportssjef Bård Wiggen erkjenner at denne ukens to prøvespillere er "langskudd", men noen ganger kan disse som kjent gå inn.

– Ja. Samtidig er Greenidge en spiller agenten til Kwesi har anbefalt. Han har sett kamper i eliteserien. Han her en spennende fysikk og agenten er en bra fyr. Vi skal høre på ham, sier Wiggen.

Også Follo-spiller Tore André Sørås klarer seg bra.

– Sørås spiller i Follo og har vært god. Han har også en spennende fysikk og god ballbehandling. Det er mange som har luktet på ham. Det er en fyr for framtiden, men så vet du aldri med gutter på 20. Plutselig kan han gå inn å gjøre en jobb på direkten.

«FOTBALLSNAKKIS»: Wiggen bombarderes med agenthenvendelser