Sport

Sandnes Ulf overbeviste ikke i toppkampen

Sandnes Ulf slapp ikke inn mål, men klarte heller ikke å score. Dermed ble det 0-0 og poengdeling mot Ull/Kisa.

Følg RA Sporten på Facebook!

Joda, det ble skapt noen sjanser, men ikke svært mange fra hjemmelagets side. Like før slutt kunne faktisk Ull/Kisa tatt med seg alle tre poengene da Andreas Aalbu var nære scoring.

– Vi er kanskje ikke i en liten blindgate for tiden, men vi tar med oss ett poeng hjem. Likevel mener jeg vi skal ha tre poeng på hjemmebane, sa Bengt Sæternes til RA etter kampen.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Overraskende langt

Ullensaker/Kisa har overrasket positivt denne sesongen. Tidligere Sandnes Ulf-spiller Niklas Sandberg spilte hele kampen for gjestene. Han var fornøyd med poenget de fikk med seg.

– Ja, vi er fornøyd og uavgjort var vel også et greit resultat ut fra både spill og sjanser. Med litt tur kunne vi vunnet helt på slutten, men vi er fornøyd tross alt, sa han etter kampen.

Både han og trener Vegard Skogheim var dog overrasket over hvor langt hjemmelaget slo.

– Dette var vår første kamp på naturgras denne sesongen, men det virket ikke helt på den måten. Sandnes Ulf slo overraskende langt store deler av kampen. Vi hadde vel våre sjanser og synes uavgjort var helt greitt, sa Skogheim til RA.

Hjemmelagets trener er ikke uenig i det, selv om det ikke var meningen at det skulle være sånn.

– Vi blir dessverre litt oppjaget gjennom deler av kampen og da blir det sånn. Det spretter ikke vår vei dessverre.

LES OGSÅ: Ulf ute av cupen

Glimt reiser i fra

Sandnes Ulf er fortsatt innen rekkevide for å komme i toppen av tabellen, men da skal slike kamper avgjøres hjemme. Laget har ikke sluppet inn mål i Sandnes Idrettspark siden september i fjor. Det er ni kamper uten baklengs.

– Ja, det er jo noe, men vi skulle allr helst avgjort flere til vår fordel enn det som er tilfeller, sier Sæternes.

På tabellen er det nemlig Bodø/Glimt som troner øverts. 25 poeng er syv mer enn Sandnes Ulf står med i øyeblikket.

– Vi er med, men det er viktig at vi vinner slike kamper som i dag. Det gjør vi ikke og da er vi der vi er på tabellen. Nå får vi samle oss og komme sterkere tilbake i neste seriekamp.

Den spilles mot Florø neste søndag.

LES OGSÅ: Sæternes etter opphentingen: – Det smalt litt i pausen

Kampfakta:

Sandnes Ulf – Ull/Kisa 0-0

1377 tilskuere

Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL.

Gult kort: Ciisè Aaden Abshir, Ull/Kisa, Vidar Nisja, Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf 4-4-3: Saku-Pekka Sahlgren, Viljar Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola, Tomas Kristoffersen, Vidar Nisja, Røy Miljeteig (Axel Kryger fra 65 min), Oddbjørn Skartun (Bojan Zajic fra 65 min), Kjell Rune Sellin og Kent Håvard Eriksen.

Øvrige resultater fra OBOS-Ligaen:

Bodø/Glimt – Mjøndalen 1-0, Elverum – Levanger 0-2, Fredrikstad – Arendal 1-1, Kongsvinger – Florø 2-1, Sandnes Ulf – Ull/Kisa 0-0, Tromsdalen – Ranheim 3-2, Åsane – Strømmen 2-2.

Spilt lørdag: Start – Jerv 3-2.