Sport

Børresen inn fra Sparta – tre kontrakter fornyet

Oilers har i dag signert Eirik Børresen fra Sparta, og gitt nye kontrakter til Henrik Medhus, Markus Søberg og Daniel Bøen Rokseth.

Følg RA Sporten på

Oilers' sportsdirektør Pål Higson har hatt en aktiv dag på kontoret i dag, og har reforhandlet kontrakter med tre av de nåværende Oilers-spillerne.

– I dag har vi kommet til enighet om nye kontrakter med Henrik Medhus, Markus Søberg og Daniel Bøen Rokseth. Medhus og Rokseth har fått toårskontrakter, mens Søberg har vi forlenget med ett år, opplyser Higson.

I tillegg har Oilers hentet inn den 25 år gamle løperen Eirik Børresen fra Sparta.

– Eirik har vært en av Spartas beste spillere denne sesongen. Han er en spennende norsk spiller, som har hatt en fin utvikling de siste årene. Han glir godt inn i gjengen vår med gode norske GET-ligaspillere og er en treningsvillig løper som vil passe godt inn i spillerstilen og treningshverdagen vår, forteller Higson.

Børresen spilte 35 kamper i grunnserien for Sparta denne sesongen, og leverte 21 poeng. 25-åringen med fortid i Storhamar, har fått 1+1 års kontrakt.

– Når det gjelder resten av troppen er det ingen avklaringer utover de vi har signert. Det jobbes med å signere flere spillere, men det er vanskelig å si når vi kan forvente ytterligere avklaringer. Spesielt med tanke på utlendingene kan det ta alt fra én ukes tid til flere måneder, forteller Higson.

LES OGSÅ: RBK-fan Strøm gleder seg til å bli «hatet»

Pål Karstensen

Frontsjef og journalist i sportsredaksjonen