Sport

Sjekk vinterens overganger og treningskamper

RA har laget en oversikt over overgangene inn og ut i de fire lokale klubbene som starter 3. divisjon mandag. Du kan også se en oversikt over Lura, Brodd, Madla og Solas treningskamper i denne artikkelen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sola:
INN: Tord Oftedal (Randaberg), Olav Lilleås (Randaberg), Martin Hestvik (Randaberg), Kittinan Kaeophu (Siddis), Arne Ravndal (Ålgård), Johannes Hinna (Hinna), Mathias Paulsen (Randaberg), Nicolai Strømsvold (Randaberg), Anders Haugen (Frøyland), David Chokheli Losnegård (Sandviken).
UT: 16 spillere fra A-lagstroppen før fjorårets sesong er borte fra årets Sola-stall. Vetle Myhre (Riska), Vetle Tønne, Andreas W. Holst (Madla), Geir Dahle Høyland (Bryne), Vetle Hellestø (Sandnes Ulf), Lars Øvernes, Eirik Bjørnø (Randaberg) og Tom Erik Maldal (legger opp) ga seg etter fjorårets sesong.

Sola – Viking 2 (1-0)
Sola – Staal (3-1)
Vardeneset – Sola (1-0)
Sola – Vidar (1-4)
Klepp – Sola (1-6)
Bryne – Sola (4-0)
Sola – Sandnes 2 (5-0)
Sola – Viking 2 (2-3)

Lura:
INN: Sven André Kyvik (Ålgård), Alberto Valecillos (Sandnes Ulf), Hampus Rydén (Randaberg), Eskil Leinebø (Ålgård). Daniel Jacobsen. UT: Espen Nygaard (Ålgård), Stig Vik Nedrebø (FC Show). Gunnar Andersen (Sunde).

Lura – Staal (3-1)
Frøyland – Lura (2-1)
Lura – Flekkerøy (0-4)
Lura – Bogafjell (7-0)
Klepp – Lura (0-2)
Madla – Lura (0-1)

Madla:
INN: Andreas W. Holst (Sola), Defrim Kocani (Riska). UT: Ådne Vevatne.

Madla-Viking 2 (0-6)
EIK-Madla (2-1)
Vidar-Madla (2-2)
Madla-Lura (0-1)
Lysekloster – Madla (2-0)
Madla-Odda (5-2)

Brodd:
INN: Finn Chr. Aasheim (Sandnes Ulf), Fredrik Førre (Randaberg), Krister Landa (Ålgård), Christoffer Andersen (Viking), Eden Zormah (Vidar), Adonis Brahimi (Sandnes Ulf), Julian Veen Uldal (Randaberg), Emil Hansen. UT: Ingen.

Brodd – Staal (1-2)
Brodd – FKH 2 (6-3)
Brodd – Vidar (1-1)
EIK – Brodd (2-0)
Viking-Brodd (2-0)
Bryne-Brodd (5-1)