Spinndoktor til Sølvberget

Øyvind Berekvam blir ny nettredaktør på Sølvberget.

Han jobber nå som politisk rådgiver for fylkesordfører Tom Tvedt (Ap), men overtar på Sølvberget etter fylkestingsvalget.

Del saken på Facebook

Sølvberget, Stavanger kulturhus melder i en pressemelding at de har «kuppet» Øyvind Berekvam til stillingen som husets nye nettredaktør, og har dermed fått med seg en av Rogalands beste kommunikatører på laget.

- Vi er ekstremt fornøyd med at vi har klart å rekruttere Øyvind til kulturhuset, smiler programsjef Anne Liv Tønnessen.

I politikken til etter valget

Øyvind Berekvam kommer fra stillingen som politisk rådgiver for fylkesordfører Tom Tvedt og fylkestingsgruppen til Rogaland Arbeiderparti. Han starter derfor først på Sølvberget etter kommune- og fylkestingsvalget i september.

Men Sølvbergets nye nettredaktør kan også skilte med erfaring og gode resultater for Rogaland Teater, etter sin periode som nettredaktør og presseansvarlig der. Berekvam har dessuten bred erfaring som journalist i Sandnesposten, Rogalands Avis og Stavanger Aftenblad er et velkjent fjes i Stavangers musikk- og kulturliv, og er en av landets fremste musikkbloggere.

- Øyvinds solide kompetanse på sosiale medier gjør ham svært spennende for Sølvberget - ikke minst for Nye Sølvberget. Vi går nå en omfattende omstillingsperiode i møte, hvor vi både må pleie de som allerede er brukere, men samtidig fortsette å nå ut til nye grupper, sier programsjef Tønnessen.

Berekvam overtar jobben etter Jørgen Lie Furuholt, som forlater Sølvberget til fordel for Norsk Designråd etter drøyt fire år på kulturhuset.