Sola vant sin tiende strake kamp

Sola har ikke gitt fra seg ett eneste poeng i ligaen så langt, og har også vunnet alle cupkampene i årets sesong. Søndag kveld ble Fjellhammer beseiret hjemme i Åsenhallen.

Fem strake seiere, med mer eller mindre stålkontroll i hver kamp, var det for Sola før søndagens hjemmekamp mot Fjellhammer i Åsenhallen.

Sola scoret kampens to første mål, og gjorde etter det som de så ofte har gjort denne sesongen, de koblet grepet på kampen og stakk av i starten av oppgjøret. 5-1-ledelsen etter åtte minutter ble beholdt de neste åtte, før Sola dro fra igjen de siste ti minuttene av omgangen slik at det til pause sto 20-11.

Etter hvilen var Fjellhammer mer med på notene, og kjørte kampen i perioder, mot et Sola-lag som hadde god kontroll på begivenhetene med en ganske komfortabel ledelse på ni mål ved pause.

Hentet nesten igjen Solas ledelse

Kvarteret ut i den andre omgangen hadde forspranget skrumpet inn til kun fem mål, og ytterligere tre minutter senere var det bare tre mål som skilte lagene på stillingen 26-23. Nærmere kom Fjellhammar aldri, da Sola vant de siste 12 minuttene av kampen med 9-3.

Det gjorde at lagene endte på 15-15 i den andre omgangen, og dermed vant Sola med de ni målene de ledet med til pause. 35-26 endte det til slutt i Åsenhallen, der Malin Holta og Line Ellertsen ble Solas toppscorere med sju mål hver.

Seieren gjør at Sola har seks strake seiere, og med det topper tabellen med 12 poeng og full pott. Poenget bak ligger Aker, med én uavgjort.