Sola klatret på tabellen etter ny hjemmeseier

Sola spilte nesten hele kampen med én mann mer mot Åssiden, men slet med å finne veien til nettmaskene. Tilslutt ble det seier og tre poeng, som det også ble for Viking 2, mens Vardeneset gikk på et braktap.

Solas kamp mot Åssiden startet allerede klokken 13.00, og sju minutter ut i kampen ble Åssidens Espen Hansen utvist. Det gjorde selvsagt sakene mye vanskeligere for bortelaget, men gjestene holdt unna til pause på stillingen 0-0.
Drøye kvarteret ut i den andre omgangen falt så avgjørelsen, da Sander Grelland satte inn kampens eneste mål. Seieren var Solas andre på hjemmebane i år, og den tredje totalt. Det gjør at Øystein Elvestads menn klatret til en fjerdeplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaens avdeling tre, med ti mål på fem kamper.

Tabellen og de øvrige resultatene fra avd. 3 finner du her

Brakseier og braktap for VBK og Viking

I avdeling fire slo Brodd til med 5-1-seier over Fana, mens tirsdagens motstander Vardeneset fikk det langt tøffere mot opprykksfavoritt Lysekloster. André de Matos og Stian Dyngeland sørget for 2-0-ledelse til pause, mens Vladan Radojkic, Mats Walberg og Martin Pedersen økte til 5-0. På overtid gjorde Kristian Moldvær dagen komplett for Vardeneset, da han fastsatte sluttresultatet til 6-0 med et selvmål.
Langt bedre gikk det for Viking-rekruttene, som på sin side scoret seks mål i 6-1-seieren borte mot Øystese. Usman Sale, Liban Abdi og Aniekpeno Udoh var blant dem som kom på scoringslisten i den kampen.