Sola fortsetter seiersmarsjen

Det var topp mot bunn i årets andre kamp for Sola, som hadde få problemer med å ta sin tolvte strake seier.

Både Sola og Stabæk rykket ned fra Eliteserien etter forrige sesong, men der Sola før kveldens oppgjør hadde vunnet elleve på rad har det ikke gått like bra for nedrykkskollega Stabæk. Bæringene har mistet store deler av stallen fra i fjor, og sto faktisk uten seier før oppgjøret mot serielederne.

Dermed var det et vaskeekte topp mot bunn-oppgjør de fremmøtte på Nadderud Arena var vitne til onsdag kveld, og den helt store spenningen i oppgjøret var det heller ikke. Kristina Novak ga gjestene ledelsen på stillingen 3-2 etter seks minutter, og derfra og inn ledet Sola hele veien.

Til pause ledet Sola med fem mål, 17-12, etter å ha dratt fra med et par mål inn mot pausen. Serielederne var jevnt over best på det meste, og dro sakte, men sikkert også i fra i den andre omgangen. Åtte mål vant Sola den andre omgangen med, slik at sluttresultatet i Nadderud Arena ble 32-19 i favør de gulkledde gjestene.

Line Ellertsen ble Solas toppscorer med ni mål, og dagens seier gjør naturlig nok at Sola beholder tabelltoppen med tolv strake seiere og full pott. Aker Topphåndball, som Sola slo i årets første kamp, ligger på andreplass. De er tre poeng bak Sola.