Søberg matchvinner i landslagsdebuten

Markus Søberg avgjorde den første av to kamper mot Storbritannia i går kveld. Oilers-spilleren fintet ut den britiske keeperen og vippet pucken over ham og i nettaket til 2-1-seier for Norge.

Storbritannia tok ledelsen, men Norges landslag i ishockey slo tilbake med to raske mål i begynnelsen av den tredje perioden. Det holdt til 2-1-seier over britene.

Robert Farmer sendte vertene i ledelsen 11.27 minutter ut i den første perioden, i en kamp som ble jevn med mange sjanser til begge lag.

I midtperioden klarte ingen av lagene å score, så britene gikk på isen med en knepen 1-0 ledelse da tredje og siste periode startet.

Sondre Olden utlignet 1.31 minutt inn i perioden. Han vant pucken i venstre sirkel, satte fart mot mål og plasserte pucken over Ben Bowns i det britiske målet.

Bare ett minutt og 28 sekunder senere sendte Markus Søberg Norge i ledelsen. Da var det spilt i 42.59 minutter. Søberg fintet ut Bowns og vippet pucken over ham og i nettaket.

Flere scoringer ble det ikke, selv om begge lagene hadde sine muligheter mot slutten.

Det er ny kamp mellom de to lagene onsdag kveld 20.30 i Cardiff.