Snart kan du fly direkte til Alanya fra Sola

SAS utvider ruteprogrammet med 17 nye ruter fra Skandinavia til sommeren.

For Stavanger betyr det direkterute fra Stavanger lufthavn, Sola til Alanya i Tyrkia. Oslo får nye direkteruter til Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia, opplyser flyselskapet i en pressemelding.

– Vi er glade for å kunne tilby et nytt sommerprogram for neste år, med flere nye ruter og en økning i antall flyginger til fritidsdestinasjoner. Reisende med SAS kan nyte godt av gode produkter både på bakken og i luften, inklusive høyhastighets WiFi som er godt mottatt hos våre kunder, sier Torbjørn Wist, Norgessjef og finansdirektør i SAS, i pressemeldingen.

I Norge øker SAS kapasiteten i sommerhalvåret med 4 prosent sammenlignet med forgående år, parallelt med at selskapet fortsetter å redusere skadelige utslipp gjennom flere miljøfremmende tiltak og løpende innfasing av nye fly av typen Airbus 320 neo.

– SAS fortsetter både å utvide og forbedre rutetilbudet i sommerhalvåret, og vi evner å tilpasse produksjonen i samsvar med etterspørselen i markedet, sier Wist. 

– Økningen på 4 prosent for Norges del er en disiplinert utvidelse i en tid vi har høyt fokus på en bærekraftig reise. Vi vil at flere skal reise med oss og oppdage verden, men med et stadig mindre klimaavtrykk, sier Norgessjef Wist ifølge pressemeldingen.

Billettsalget til destinasjoner i sommerprogrammet 2019 starter tirsdag 9. oktober.