Sløsende Ulf tapte poeng: – Kunne spilt til 2019 uten å score

Remi Johansen var tilbake fra skade i Sandnes Ulfs kamp mot Notodden søndag, men etter et sjansesløseri av en annen verden fra Sandnes Ulf var midtbanemannen alt annet enn fornøyd.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes Ulf styrte store deler av kampen mot Notodden, som fikk en heldig utligning midtveis i andre omgang. Da giret Sandnes Ulf om og skapte enda flere sjanser, men den forløsende scoringen kom aldri og to poeng til gikk tapt i kampen om å nå kvalifiseringsspillet.

– Vi skaper klart flest sjanser og er et mye bedre lag enn Notodden, men vi står likevel her med kun ett poeng å vise til. Det er egentlig en helt elendig følelse, men noen dager er det bare sånn. Vi kunne sikkert spilt til 2019 uten å få det forløsende målet i dag, sier Remi Johansen til RA.

– En jævla sur følelse

Han var tilbake etter lengre tids skadeopphold, og fikk på seg en stor ispose direkte etter kampslutt.

– Det er selvsagt veldig kjekt å spille kamp igjen, da det er det kjekkeste med å være fotballspiller. Men det er mye kjekkere å spille kamper der du vinner fortjent, enn å spille i kamper der du gir fra deg to poeng på den måten her. Vi kan ikke skylde på noen andre enn oss selv, da dette er en kamp vi skal vinne, og det er bare en jævla sur følelse, sier Johansen.

Jasmin Bogdanovic var innblandet i baklengsmålet som ga Notodden ett poeng, og selv vet han ikke om det var et selvmål eller ikke.

– Jeg vet ikke om han skjøt i meg, eller om jeg skjøt i han, men det spiller ingen rolle. Det var et utrolig uheldig mål å slippe inn, men vi mistet ikke troen på seier selv om de scoret. Vi skapte masse og fortjente å vinne i dag, så selvfølgelig er vi veldig skuffet, sier han til RA.

Bogdanovic: – Jeg burde ha scoret

Bogdanovic prøvde så godt han kunne selv å ordne opp for baklengsmålet, men klarte ikke omsette noen av de tre sjansene han fikk mot slutten. Den ene på hodet, den andre fra tre meter etter klabb og babb i feltet og den tredje da ballen kom trillende ut til han på 16 meter.

– Det siste skuddet der var helt forferdelig dårlig. Der må jeg bare gjøre det bedre, det er virkelig ikke bra. Jeg burde scoret på en av mine sjanser, men vi skapte så mange sjanser på slutten der at det burde flere andre også. Når du fortjener å vinne, men ikke gjør det, er det veldig frustrerende, sier forsvarsspilleren.

Ekstra frustrerende er det også at Sandnes Ulf for alvor kunne meldt seg på i kampen om en playoff-plass, da resultatene i flere andre kamper gikk deres vei.

– Ser man på prestasjonen i dag og sammenligner med prestasjoner fra andre kamper er det steg milevis i rett retning, men så lenge det ikke blir seier sitter man bare igjen med en sur følelse. Men vi er bare nødt til å fortsette å kjempe, for det er mange kamper igjen, sier Johansen.